Kvalitet "First Cut Quality"

 

Hos Junckers sælger vi kun den bedste kvalitet massive trægulve. Vi kalder det "Flemming Juncker First Cut Quality". 

Læs mere her

Junckers for Life

Ved køb af hele pakken gennem vores certificerede gulvlæggere, udvides garantien fra 2 til 20 år*, idet gulvlæggeren er certificeret, og der foretages kvalitetssikring på stedet. Så hvorfor lægge gulvet selv, når du kan få 20 års* garanti, når en professionel gulvlægger gør det? Også et godt salgsargument, når du en dag vil sælge dit hus, for garantien gælder også eventuelle nye ejere.

Læs mere her

Genveje

Ekstraordinær generalforsamling 2014

Trægulve

Sortimentet af Junckers 100% massive trægulve omfatter et udsøgt sortiment af ask, merbau, ahorn, eg, jatoba og den unikke pressetørrede bøg.

Junckers trægulve

Junckers Produktkatalog

Junckers massive trægulve findes i et stort udvalg af smukke træsorter, som alle viser de naturlige karakteristika der er i ægte massive trægulve.

Gå til Produktkataloget

Junckers Brochurer

Gulvet er det første møbel i et rum. Det første du ser. Se på Junckers som et krativt materiale, du kan bruge til at skabe et exceptionelt resultat.

Bliv inspireret i vores brochurer

Lak og olie

Ingen kender mere til trægulve eller pleje af trægulve end Junckers. Vi har mere end 50 års erfaring med produktion af gulvlakker og gulvolie, og derfor er du sikker på at opnå det bedste resultat ved at bruge gulvprodukter fra Junckers.

Læs mere om Træplejeprodukter

Teknisk Information

Teknisk Information giver adgang til produkter, systemer, installationsmetoder samt generel teknisk information.

Gå til Teknisk Information