Junckers Træplejeguide

Med Junckers Træplejesystem kan du give dit gulv eller træmøbel det udseende, du ønsker. Vi giver dig et utal af muligheder både mht. behandling og overflade. Brug guiden som vejleder og find det produkt, der passer til dine behov.

Træplejeguide

Junckers Level 78+

Level 78+ er et strø- og opklodsningssystem til montage af trægulve, med mulighed for indbygning af  trinlydsdæmpning. Løsningen er udviklet som et svar på de voksende lovkrav om lydisolering i etagebyggeriet. Med Level 78+ og Junckers TrinlydDæmper opnås en dokumenteret dæmpning af trinlydstransmissionen mellem etagerne på 19-20 dB, afhængig af strøhøjden.

Læs mere her

Genveje

Trægulve

Sortimentet af Junckers 100% massive trægulve omfatter et udsøgt sortiment af ask, merbau, ahorn, eg, jatoba og den unikke pressetørrede bøg.

Junckers trægulve

Junckers Produktkatalog

Junckers massive trægulve findes i et stort udvalg af smukke træsorter, som alle viser de naturlige karakteristika der er i ægte massive trægulve.

Gå til Produktkataloget

Junckers Brochurer

Gulvet er det første møbel i et rum. Det første du ser. Se på Junckers som et krativt materiale, du kan bruge til at skabe et exceptionelt resultat.

Bliv inspireret i vores brochurer

Lak og olie

Ingen kender mere til trægulve eller pleje af trægulve end Junckers. Vi har mere end 50 års erfaring med produktion af gulvlakker og gulvolie, og derfor er du sikker på at opnå det bedste resultat ved at bruge gulvprodukter fra Junckers.

Læs mere om Træplejeprodukter

Teknisk Information

Teknisk Information giver adgang til produkter, systemer, installationsmetoder samt generel teknisk information.

Gå til Teknisk Information