Junckers – ingen gør det bedre

Med Junckers Træplejesystem kan du give dit gulv eller træmøbel nøjagtig det udseende, du ønsker.

Træ er et levende materiale, der bliver smukkere og smukkere for hvert år, der går. Når du bruger Junckers Træplejesystem, er du sikker på, at du plejer og vedligeholder dine trægulve, -lofter og -møbler med det bedste, træet kan forlange.

Junckers Træplejesystem er et komplet produktprogram, der er grundigt afprøvet. Produkterne er nemme at arbejde med, og de gør det muligt for os at overholde de høje krav til gulvbehandling når som helst og hvor som helst.

Ingen kender mere til trægulve eller pleje af træ og trægulve end Junckers. Vi har mere end 50 års erfaring med fremstilling af lakker og olier, så derfor er du sikker på at opnå de bedste resultater ved at bruge gulvbehandlingsprodukter fra Junckers.

Vores viden om træ og træbehandling har vi brugt til også at skabe en række udendørsprodukter. Junckers Træplejesystem omfatter således fire grundigt afprøvede produktlinjer: Gulvbehandling, Møbel- og loftbehandling, Rengøring og vedligeholdelse og Træbehandling udendørs.

Træ er et levende materiale, der ældes med ynde. Brug Junckers Træplejesystem til sikring af optimale resultater hvor som helst og når som helst.

Junckers er indbegrebet af minimalistisk dansk design i gulvhøjde og er altid med i billedet, hvor danske og internationale arkitekter er i front. Af gode grunde har vi en ganske særlig viden, når det gælder behandling og vedligeholdelse af træ.