Fælledgården plejecenter

HJEMLIGHED
Som arkitekter på Fælledgården Plejecenter har JJW Arkitekter både arbejdet med renovering og nybyggeri. Et af deres pejlemærker har været at skabe hjemlighed for at sikre så nænsom overgang mellem de ældres egne boliger og deres plejeboliger som overhovedet muligt. For at undgå et institutionelt udtryk har JJW Arkitekter anvendt et massivt trægulv fra Junckers i træsorten Ask, i de fælles opholdsrum og i plejecenterets 193 boliger. Der er valgt Junckers massive kvalitetsgulve, da plejecentre løbende udsættes for slitage og gulvet skal tåle at blive slebet og overfladebehandlet mange gange.   

Kategorier

  • checkOffentlige Bygninger

Kvadratmeter

6000 m2

Arkitekt

JJW Architects

Land

Danmark

By

Copenhagen

Gulvtype

Parketgulve

Træsort

Ask

Segment

  • checkErhverv
keyboard_arrow_up picture_as_pdf