Harboe Besøgscenter

GULVET GIVER EN KONTRASTFULD VARME TIL DET SAMLEDE INDTRYK AF BESØGSCENTRET

​På det Harboe Besøgscenter i Skælskør, faldt valget på et massivt plankegulv fra Junckers i træsorten Eg. Gulvet giver en kontrastfuld varme til det samlede indtryk af besøgscentret.

Harboe besøgscenter har en unik placering i Skælskørs havnemiljø og udsigt til Skælskør Fjord. Facaden mod vandet forener og fuldender industrianlæggets enkeltstående volumener og ”ad-hoc struktur” og tilfører samtidigt stedet en ny dynamik med sit eget spændstige udtryk – særligt med tagets bevægelse i stadigt større og højere anslag mod himlen og vandet.

Harboe Besøgscenter fik i september 2018 Slagelse Kommunes Bygningspræmiering - bl.a. med begrundelsen at Besøgscentrets arkitektur "på fornem vis fortolker og styrker karakteren af det eksisterende bygningsanlæg" og "tilbyder smukke og inspirerende møderum og mødesteder på kanten mellem byen og vandet."

Foto: Morten Nikolajsen

Kategorier

  • checkKontorer

Kvadratmeter

0 m2

Arkitekt

PLH Architecs

Contractor

Harboe Bryggeri

Land

Danmark

By

Skælskør

Gulvtype

Plankegulve

Træsort

Eg

keyboard_arrow_up picture_as_pdf