Hexparket - by Carpenter Cph & Hartmann

INDRET MED NATURENS PERFEKTE MØNSTER

Vi er ikke altid klar over det, men naturens former og mønstre har stor indflydelse på arkitektur og boligindretning. Bevidst eller ubevidst lader vi os inspirere og heksagonen – den fuldendte sekskant - er blot en af flere geometriske grundmønstre opstået på baggrund af naturens kræfter og basale matematik. Se blot på en bikube, snekrystaller eller formen på visse blomster.

Med Junckers HexParket har vi genskabt dette mønster. Nyd æstetikken, det grafiske præg og de rene skarpe linjer, som dette trægulv udtrykker.

VÆRD AT OVERVEJE NÅR DU INDRETTER MED MASSIVE PARKETGULVE

En af trægulvets største kvaliteter er, at det aldrig går af mode. Man har bevidst benyttet træ som materiale i mere end tusinde år og til trods for, at moden skifter igen og igen, så har netop trægulve overlevet. Et klart bevis på at et trægulvs kvalitet og eksklusive design aldrig går af mode.

ET PARKETGULV MED KARATER 

Over tid vil et parketgulv ændre sig. Det vil udvikle dets farvenuancer og opleve et naturligt slid. Det vil tilsammen skabe en unik personlighed for dit gulv og en personlig værdi for dit hjem. Og det er netop denne slags karakter et massivt parketgulv rummer, som ikke kan købes for penge. Det kan kun opnås ved at være en del af din hverdag.

ET PARKETGULV FOR LIVET 

Smag er forskellig. Nogle foretrækker et parketgulv med patina, mens andre i højere grad værdsætter udtrykket ved et splinternyt gulv. Ens for begge gælder: Et parketgulv har brug for, at blive plejet og behandlet, hvis det skal holde sig smukt hele livet. Her kan du med fordel se vores brede udvalg af træpleje >>

Et parketgulv kan også have behov for at blive slebet og hér spiller det massive træ en vigtig rolle. Et massivt parketgulv kan gentagende gange slibes til rent træ for at opnå dets originale udtryk. Denne egenskab er unik for massive trægulve.

Ligger dit fokus på komfort og et godt indeklima? Så er du af samme overbevisning som os. Med et massivt parketgulv fra Junckers tager du aktivt stilling til et sundt indeklima i hjemmet. Ved at vælge massivt træ bidrager gulvet som naturmateriale i sig selv til et godt indeklima. Samtidig er alle vores parketgulve overfladebehandlet med indeklimagodkendt træpleje, der støtter op om et sundt indeklima til dig og din familie.

ET PARKETGULV MED GULVVARME 

Drømmer du både om gulvvarme og et massivt parketgulv, men er i tvivl om hvorvidt kombinationen kan lade sig gøre? Så kan vi med stor glæde fortælle dig, at gulvvarme og massive parketgulve uden tvivl er en mulighed. Alle vores trægulve er kompatible med gulvvarme.

Bliv inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores mange projekter.

Se projekter

Gå til vores online showroom

Lad os kontakte dig

keyboard_arrow_up picture_as_pdf