Moseeg Boulevard

Plankegulve

Moseeg er fra gammel tid kendt som et af naturens egne produkter skabt af egetræ opbevaret i århundrede under vand i en mose.

Naturlige processer bevirker at eg næsten bliver sort og denne karakteristiske farve giver træet et meget autentisk udtryk. Gennem en unik indfarvningsteknik har Junckers genskabt dette udseende, og sammen med egetræets fremragende styrkeegenskaber opnås et meget eksklusivt produkt til gulve. 

Denne gulvtype tilbydes også med skibsfuge. Den sorte liste leveres monteret på de enkelte brædder, hvilket tilfører gulvet et maritimt udseende.

Få et tilbud eller vareprøve Find forhandler

Vælg gulvets udseende:

Harmony

Denne kvalitet har et naturligt sort udseende med nogen farve- og strukturvariation mellem de enkelte planker. Lysere farvetoner kan ses langs åretegninger og i splintveddet. Mellemstore knaster og hårfine revner kommer i nogen grad til udtryk.Tykkelse x Bredde
20,5mm × 185mm

Overflader
Klar olie, Ubehandlet, Ultramat lakeret

Bliv Inspireret

Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning. Med vores gulve får du så meget mere.

Et Junckers gulv er en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel stil, men gulvet er i høj grad også en sportsudøvers partner til sikring af optimal bevægelsesfrihed, beskyttelse mod skader og de bedste resultater.

Junckers gulvløsninger er dansk producerede, indeklimamærkede og de fungerer sammen med alle typer gulvvarmesystemer.

Søger du inspiration til et kommercielt indretningsprojekt, et større etagebyggeri, din privatbolig, et sport- eller dansegulv, er det her du skal gå på opdagelse. Uanset formål fungerer vores massive trægulve i perfekt samspil med forskellige omgivelser og alle typer indretning.

Design dit eget rum Se vores projekter

Download

Inspirationskatalog

Produktprogram

Prisliste

Style Chart -Moseeg Boulevard

Tekniske dokumenter

B 5.0
Massivt trægulv
Produkt Information

B 6.0
Massivt trægulv
Produkt Information

B 7.0
Massivt trægulv
Produkt Information

H 2.0
Tilbehør
Produkt Information

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

I Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 positiv virksomhed. Samtidigt er alle vores produkter indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Vælg danske gulvvarmesystemer fra Junckers

Få frihed til design med gulvvarme – den økonomiske, elegante og hyggelige løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers gulv.

Læs mere

Læg mit gulv

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

Skal vi tale sammen? 

Er du blevet forelsket i vores trægulv? Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up picture_as_pdf