Energitillæg

Junckers vil per 1. november 2022 implementere et variabelt energitillæg, der vil blive lagt på alle fakturaer. Energitillægget vil blive beregnet på baggrund af de priser, der er offentliggjort på Nord Pools hjemmeside 

 

Den russiske invasion af Ukraine har voldt alvorlige komplikationer, ikke kun for stabiliteten i Europa og de direkte involverede i konflikten, men også for den almindelige befolkning i verdenen, særdeles befolkningen i Europa. Som en direkte konsekvens af konflikten oplever Europa den største energikrise i 50 år. I disse måneder har energipriserne en stadig stigende tendens grundet forsynings begrænsninger.  

Som de fleste andre virksomheder og privatpersoner gør vi i Junckers alt for at minimere effekten af de fortsatte stigninger. De seneste stigninger er dog af en størrelsesorden, der betyder, at de tiltag, der er truffet i løbet af de seneste måneder, langt fra er tilstrækkelige til at opveje den fulde effekt af det fortsatte energirelaterede pres på vores omkostninger.  

Energitillæg 

Feb 23 Mar 23 Apr 23
2,1 % 1,9 % 1,2 %

 

Beregning af energitillæg

En indeks regulering er valgt for at sikre maksimal gennemsigtighed. Junckers har besluttet at justere tillægget på månedsbasis for at afspejle prisudviklingen på den mest retfærdige måde, for at sikre at vores kunder automatisk får fordelene, hvis og når energipriserne normaliseres.

Tillægget vil blive beregnet ud fra et 3-måneders rullende gennemsnit. Energitillægget beregnes på baggrund af de priser, der er offentliggjort på Nord Pools hjemmeside, da det er de priser, der afspejler energiomkostningerne mest præcist. 

Nord Pool’s hjemmeside

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf