2K Eco Protect Oil
1-dags gulvolie-løsning

TIL DEN PROFESSIONELLE GULVSLIBER

Velegnet til alle træsorter, også fyrretræ

Tørretid på 6-8 timer

Tilsæt hærder for øget slidstyrke og beskyttelse

Kan overlakeres

En ny, hurtigtørrende olie

Med 2K Eco Protect Oil får du en hurtigtørrende olie, der gør det muligt at arbejde effektivt og afslutte en opgave med gulvolie på en enkelt dag. Efter påføring er gulvet klar til brug efter kun 8 timer. 

Du kan anvende olien med eller uden hærder. Det gør ingen forskel i tørretid, men ved tilsætning af hærder øges overfladens slidstyrke og vandresistens.

Hvis du foretrækker udtrykket fra olie, og samtidig gerne vil opnå fordelene ved en lakeret overflade, kan 2K Eco Protect Oil overlakeres. Til formålet anbefaler vi Junckers GulvLak Plus eller HP Commercial. Ved overlakering bør du lade olien hærde i 16-24 timer før du går i gang.

Se her hvordan

Brugsanvisning

Få en vifte med Junckers nye olie i 6 flotte farver

Send os dine informationer, og så kommer vi med viften - så bliver det ikke nemmere.

Farveviften er gratis og som tak for hjælpen, modtager du samtidig et gavekort til en hyggelig biograftur for 2 inkl. sodavand og popcorn.

Bestil farveviften

*Kun til professionelle kunder

Vi tænker også på indeklimaet

2K Eco Protect oil har stærkt reduceret VOC-indhold i forhold til tilsvarende produkter på markedet og er derfor i tråd med Junckers politik om ikke at bruge kemiske stoffer i en mængde, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i de lokaler, hvor olien anvendes.

Vælg imellem mange farver

Du kan altid vælge en klar olie for at opnå det klassiske udseende, men med 2K Eco Protect Oil giver vi dig også mulighed for at vælge en række farver, som tilfører rummet karakter.

Den hvide farve samt de lidt mørkere farver er let transparente og fremhæver smukt træets struktur. Nordic anbefales kun til lyse træsorter og denne farve medvirker til at bevare et lyst ubehandlet look. Se hele farvepaletten nedenfor.

Antique Oak

Black

Clear

London Grey

Nordic

White

Bestil din farvevifte

Vil du se de 6 nye flotte farver, kan du bestille din gratis farvevifte her*. 

*Gælder til professionelle kunder

* skal udfyldes

Jeg forstår, at jeg ved at udfylde denne formular accepterer at modtage e-mails fra Junckers og til enhver tid kan afmelde mig. Jeg accepterer Junckers privatlivspolitik.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf