Konkurrence

Vind et nyt sildebensgulv

Vi har netop lanceret vores nye unikke design: Dobbelt sildebensparket.
For at fejre det, har vi valgt at udlodde et gulv i dette nye design til en heldig vinder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i formularen nederst, så er du med i konkurrencen om et dobbelt sildebensparketgulv til en værdi af 40.000 kr.

Deltag i konkurrencen

Lidt om Dobbelt Sildebensparket

Vores nye gulv er inspireret af mønsteret fra det klassiske sildebensparket og udformet i 100 % massivt parketgulv. I dette nye design består hvert gulvbræt af to rækker stave sammensat af en stav i fuld længde og to halve stave. Det giver et helt unik og eksklusivt look til gulvet.

I modsætning til almindeligt parketgulv er Dobbelt Sildebensparket behandlet med en slidstærk overflade fra fabrikken, der sikrer en lang levetid. I forhold til et traditionelt parketgulv slipper du for at slibe, spartle og overfladebehandle gulvet efter installationen. Det giver en hurtigere installation med færre støvgener.

Læs mere om Dobbelt Sildebensgulv

Lyder det som noget for dig?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev i formularen nederst, kan det være, du bliver den heldige vinder af et nyt Dobbelt Sildebensparketgulv til en værdi af 40.000 kr.

Konkurrencen løber til og med den 01.12.2019

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ved deltagelse tilmelder man sig samtidig Junckers nyhedsbrev, som indeholder kampagner, nyheder og inspiration. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes via linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Junckers hjemmeside, i nyhedsbrevet samt på vores Facebook-side. Har vi ikke hørt tilbage fra vinderen inden 5 hverdage, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Ansatte i Junckers og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Indtast dine informationer her

Subscribe

* indicates required

Venligst bekræft nedenfor at Junckers må sende dig relevant information på e-mail.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af den e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på info@junckers.com. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspolitik, besøg venligst vores hjemmeside.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf