WALKING ON DANISH DESIGN

28.01.2019

Junckers nye mønstergulv fanger kendt brands opmærksomhed.

Massive egetræsgulve formet som en heksagon. En helt ny type trægulv fra Junckers, inspireret af naturens egne geometriske mønstre. Se blot på opbygningen af en bikube, snekrystaller eller formen på visse blomster. I alle disse formationer genfindes heksagonen - den fuldendte sekskant.

JUNCKERS ER OGSÅ DANSK DESIGN

De fleste forbinder Junckers med de gode gamle parketgulve, der ligger i mange danske hjem, men da jeg blev kontaktet af CarpEnter og Hartmann med ideen til at producere dette nye gulvdesign, gik vi hurtigt i gang med at udvikle, siger salgschef Niels Clement.

Efterspørgslen på Junckers HexParket by CarpEnter og Hartmann var der allerede før vi var klar til at producere, for det viste sig hurtigt at forskellige danske interiørbrands og også private kunder, ser produktet som et spændende alternativ til traditionelle trægulve.

Historien, æstetikken og det grafiske præg, der ikke lader sig styre af rummets retning og øvrige linjer går utrolig godt i spænd med danske brands indenfor møbler, lamper, køkkener og andet interiør til boligindretning.

WAW EFFEKT SAMMEN MED MULTIFORM

En af de første ordrer er gået til Multiform køkkener, der med konceptbutikker over hele Europa har valgt HexParket til deres showroom med Form 45 Messing køkkenet. De Sekskantede egetræsfliser skaber liv, varme og gengiver spændende nuancer. En god kontrast til køkkenets metalfronter i messing, kobber og stål. Kombinationen af et trægulv produceret med godt håndværk som grundsten og de autentiske materialer, som vi anvender i Muliform, har været en vigtig faktor i valget af gulvtype, siger Design & Export Manager Henrik Witt.

PRODUKTFAKTA

HexParket er fremstillet i 100 % massivt egetræ. Træfliserne er sekskantede og sammensat af 3 enkelt-stykker. Installation sker ved at lime fliserne til undergulvet. Leveres ubehandlet fra fabrikken og skal ”on site” overfladebehandles med enten lak eller olie. • Fliserne har en solid tykkelse på 20,5mm og en dimension på 370 x 370 x 370mm.

 

Vil du vide mere om HexParket, så klik her.

Tilbage

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf