Nyheder

Junckers og FIBA annoncerer langsigtet partnerskab

09.09.2021

Junckers har underskrevet en langsigtet aftale med FIBA*, basketballforbundenes verdensorganisation, om at fungere som global leverandør af massive trægulve frem til 2024.

To the left: Lars Gjødsbøl, CEO, Junckers A/S - To the right: Andreas Zagkils, FIBA General Secretary To the left: Lars Gjødsbøl, CEO, Junckers A/S - To the right: Andreas Zagkils, FIBA General Secretary

Junckers har underskrevet en langsigtet aftale med FIBA*, basketballforbundenes verdensorganisation, om at fungere som global leverandør af massive trægulve frem til 2024.

Partnerskabet med FIBA ​​blev underskrevet den 7. september 2021 og omfatter FIBAs primære internationale turneringer de næste tre år, herunder FIBA ​​EuroBasket 2022, FIBA ​​Basketball World Cup 2023 og 2024 Olympiske Basketballturneringer i Paris.

Junckers vil, til alle tre turneringer, levere sin nyeste generation af det professionelle demontable sportsgulvsystem Pro Complete 44. Basketballbanerne til FIBA ​​EuroBasket 2022 og FIBA ​​Basketball World Cup 2023 vil blive specialfremstillet med en unik overflade branding til hvert event.

Junckers demontable sportsgulve i massivt hårdttræ tilbyder en professionel, fleksibel mulighed for en lang række sportsbegivenheder. Sportsgulvet er godkendt I henhold til EN 14904 -standarden med fremragende stødabsorbering og boldreflektion. Til sport på internationalt niveau er et stærkt og holdbart gulv afgørende, og et professionelt demonterbart sportsgulv fra Junckers tilbyder et bæredygtigt valg, da det kan bruges igen og igen. Samtidig er det ideelt, da mange af de store arenaer, der bruges til store sportsbegivenheder, er midlertidige. Som en one-stop-serviceleverandør leverer Junckers den tekniske løsning fra start til slut, herunder råd om valg af demonterbart gulv, installation af gulvsystem komplet med linjemarkeringer og demontering af gulvet, når begivenhederne er afsluttet.

Med den nye Global Leverandør aftale fortsætter Junckers og FIBA ​​deres partnerskab efter Junckers rolle som Official Court Supplier for FIBA ​​EuroBasket 2017, samt at have leveret sine sportsgulvsystemer til FIBA ​​EuroBasket 2009 samt til basketballturneringer ved OL i Athen 2004.

Lars Gjødsbøl, administrerende direktør, Junckers Industrier A/S, kommenterede:

“Vi er ekstremt stolte over igen at samarbejde med FIBA ​​om at levere vores førsteklasses sportsgulvsystemer til flere internationale elite-events i de næste par år. Som en FIBA ​​global leverandør frem til 2024 forankrer vores multi-event partnerskab det mangeårige forhold mellem vores to virksomheder yderligere og cementerer Junckers position som den førende leverandør af sportsgulve på verdensplan. ”

Andreas Zagkils, FIBAs generalsekretær tilføjede:

"Efter at have spillet FIBA ​​EuroBasket 2017 på Junckers trægulve, ved vi, at Junckers leverer topmoderne trægulve til basketball. Vi ser frem til at forsætte samarbejdet de næste tre år, således at verdens førende spillere får de optimale gulve at spille på.”

Aftalen sker efter en udbudsrunde til FIBA ​​EuroBasket 2022 samt FIBA ​​basketball - VM 2023 og De olympiske lege i Paris 2024.

*FIBA - Fédération Internationale de Basketball / International Basketball Fédération

Tilbage

keyboard_arrow_up



picture_as_pdf