Spar op til 50% på vores bredeste plankegulv

SPECIEL KAMPAGNEPRIS PÅ MOSEEG PLANKEGULV | Begrænset tilbud

Gælder så længe lager haves

Et smukt rum er sjældent komplet uden et massivt trægulv og ofte falder valget på træsorten Eg. Øverst på listen for arkitekter, designere såvel som husejere tilfører egetræsgulve et klassisk, elegant look, der passer til næsten enhver indretningsstil.

En af de mest beundrede egenskaber ved et egetræsgulv er dets attraktive årestruktur. De naturlige mønstre, der dannes, når egetræer vokser og bliver ældre, giver egetræsgulve sit eget unikke udseende, som aldrig kan gengives i et trægulv af mindre god kvalitet. Den varme, gyldne nuance på et massivt trægulv i eg har gjort det til en favorit, og dets popularitet ser ingen tegn på at aftage.

Egetræsgulve er en af ​​de mest holdbare trægulve, der findes. En træsort af hårdttræ; eg er blevet brugt som gulve i århundreder, og det er ikke usædvanligt at støde på et egegulv, der er hundreder af år gammelt og stadig i fremragende stand. Som en god rødvin forbedres egetrægulve med alderen. Den subtile farve uddybes og som et naturligt materiale bliver det en del af rummet.

Eg Boulevard i sorteringen Variation

Denne sortering har et rustikt udseende med meget udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte planker. Store områder med lyse farvetoner ses langs åretegninger og i veddet. En del små og store knaster samt naturlige fine revner forekommer. Kitning af knaster, revner og små huller er i videst mulig omfang foretaget fra fabrik med ensfarvet kit.

Tykkelse x bredde:
20,5 mm x 185 mm

Vores bredeste plank | Boulevard

Hvis du ønsker at bringe en raffineret elegance til dit projekt, skal du vælge Junckers massive plankegulve. Den rene skønhed ved et hårdttræsgulv lavet af massive planker er et fantastisk syn. Disse lange, ekstra brede planker, med alle deres naturlige detaljer, tilføjer en følelse af beroligende elegance til hvert værelse.

Hvorfor er priserne sat ned?

Dette gulv er sat ned fordi vi har et overskud på lager efter et stort kommercielt projekt, som nu er afsluttet og der ikke skal bruges mere trægulv.

 

For priser og lager?

Kontakt Junckers på info@junckers.com for priser og lager eller udfyld nedenstående formular.

 

 

Gratis prøve

Et massivt trægulve fortjener at blive set! Bestil en GRATIS prøve - det er enkelt, udfyld formularen herunder.

 

Lad os kontakte dig

* skal udfyldes
Jeg ønsker *

Jeg forstår, at jeg ved at udfylde denne formular accepterer at modtage e-mails fra Junckers og til enhver tid kan afmelde mig. Jeg accepterer Junckers privatlivspolitik.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf