Spar op til 50% på vores bredeste plankegulv

SPECIEL KAMPAGNEPRIS PÅ MOSEEG PLANKEGULV | Begrænset tilbud

Gælder så længe lager haves

Moseeg er fra gammel tid kendt som et af naturens egne produkter skabt af egetræ opbevaret i århundrede under vand i en mose.

Naturlige processer bevirker at eg næsten bliver sort og denne karakteristiske farve giver træet et meget autentisk udtryk. Gennem en unik indfarvningsteknik har Junckers genskabt dette udseende, og sammen med egetræets fremragende styrkeegenskaber opnås et meget eksklusivt produkt til gulve. 

Moseeg Boulevard i sorteringen Harmony

Denne sortering har et mørkebrunt udseende med nogen farve- og strukturvariation mellem de enkelte planker. Lysere farvetoner ses langs åretegninger og i veddet. Mellemstore knaster og naturlige fine revner kommer i nogen grad til udtryk. Kitning af knaster, revner og små huller foretages fra fabrik med ensfarvet kit.

Tykkelse x bredde:
20,5 mm x 185 mm

Moseeg Boulevard i sorteringen Variation

Denne sortering har et mørkebrunt udseende med meget udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte planker. Store områder med lyse farvetoner ses langs åretegninger og i veddet. En del små og store knaster samt naturlige fine revner forekommer. Kitning af knaster, revner og små huller er i videst mulig omfang foretaget fra fabrik med ensfarvet kit.

Tykkelse x bredde:
20,5 mm x 185 mm

Et mørkt trægulv skaber kontrast

Hvis du elsker farverigt interiør, så overvej et mørkt trægulv. Både lyse og lyse farver intensiveres når styles, når  med et mørkt gulv, og vores moseeg trægulve vil fungere med næsten alle farver.
 

Trægulve med flere formål

Du kan bruge vores trægulve på dine vægge og lofter til at skabe en eksklusiv atmosfære og tilføjer et unikt look til ethvert rum.

Lav en væg med den flotteste mørke moseeg, og du vil med det samme se, at den tilføjer sofistikering og elegance.
 

Hvorfor er priserne sat ned?

Dette gulv er sat ned fordi vi har et overskud på lager efter et stort kommercielt projket, som nu er afsluttet og der ikke skal bruges mere trægulv.

 

For priser og lager?

Kontakt Junckers på info@junckers.com for priser og lager eller udfyld nedenstående formular.

 

Gratis prøve

Et massivt trægulve fortjener at blive set! Bestil en GRATIS prøve - det er enkelt, udfyld formularen herunder.

Lad os kontakte dig

* skal udfyldes
Jeg ønsker *

Jeg forstår, at jeg ved at udfylde denne formular accepterer at modtage e-mails fra Junckers og til enhver tid kan afmelde mig. Jeg accepterer Junckers privatlivspolitik.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf