Eg

Hexparket

Eg er en løvtræsort, der kendetegnes ved at være slidstærk og derfor meget velegnet til gulv. 

Træet har en varm og gylden glød med en spændende årestruktur, og får med tiden et meget autentisk udtryk. Med et egetræsgulv formet som en heksagon, har vi skabt et udtryk baseret på naturens egne perfekte mønster.

Få et tilbud eller vareprøve Find forhandler

Vælg trægulvets udseende:

Harmony

Denne kvalitet har et naturligt udseende med mere udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte fliser. Mellemstore knaster og hårfine revner kommer i nogen grad til udtryk. Splintved forekommer.Tykkelse x Bredde
20,5mm × 370mm

Overflader
Ubehandlet

Bliv Inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores mange projekter.

Design dit eget rum Se vores projekter

Download

Inspirationskatalog

Produktprogram

Hexparket

Style Chart - Eg Hexparket

Tekniske dokumenter

B 12.0
Massivt trægulv
Produkt Information

C 12.0
Solid Hardwood Flooring
Product Information

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

I Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 positiv virksomhed. Samtidigt er alle vores produkter indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Vælg danske gulvvarmesystemer fra Junckers

Få frihed til design med gulvvarme – den økonomiske, elegante og hyggelige løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers gulv.

Læs mere

Læg mit gulv

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

Skal vi tale sammen? 

Er du blevet forelsket i et af vores produkter? Så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi respekterer dit privatliv 100%, så dine oplysninger forbliver selvfølgelig fortrolige.  

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf