Bøg Twilight Grey

Parketgulve

Bøg er en løvtræsort kendetegnet ved at være særdeles slidstærk og derfor meget velegnet til gulve.

Når bøg tones med farven Twilight Grey fremstår gulvet med et dybgråt udtryk, der skaber en følelse af ro og stabilitet, især ved sammensætning med stærkere farver i en bolig eller kommerciel indretning. 

Denne gulvtype tilbydes også med skibsfuge. Den sorte neoprenstrip anbragt imellem de enkelte brædder tilfører gulvet et maritimt udseende.

Få et tilbud eller vareprøve Find forhandler

Vælg gulvets udseende:

Harmony

Denne sortering har et naturligt udseende med mere udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Mellemstore knaster og hårfine revner kommer i nogen grad til udtryk. Kitning af knaster og små huller foretages fra fabrik med ensfarvet kit.Tykkelse x Bredde
14mm × 129mm, 22mm × 129mm

Overflader
Ultramat lakeret

Variation

Denne kvalitet har et rustikt udseende med meget udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Træet indeholder en del små og store knaster samt hårfine revner.

Tykkelse x Bredde
14mm × 129mm

Overflader
Ultramat lakeret

Bliv Inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores mange projekter.

Design dit eget rum Se vores projekter

Download

Inspiration Brochure

Product Selector

Prisliste

Style Chart - Bøg Twillight Grey

Tekniske dokumenter

B 3.0
14 mm massive parketgulve
Produkt Information

B 2.0
22 mm massive parketgulve
Produkt Information

H 2.0
Tilbehør
Produkt Information

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

I Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 positiv virksomhed. Samtidigt er alle vores produkter indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Vælg danske gulvvarmesystemer fra Junckers

Få frihed til design med gulvvarme – den økonomiske, elegante og hyggelige løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers gulv.

Læs mere

Læg mit gulv

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

Skal vi tale sammen? 

Er du blevet forelsket i vores trægulv? Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf