Børstet Moseeg

Parketgulve

Parket i moseeg der er børstet, således at spillet i træstrukturen smukt fremhæves og tilfører gulvet et let rustikt udseende.

​​Ubehandlet eller overladebeskyttet med klar olie eller lak fra fabrik sikrer, at moseegens naturlige farvenuancer bevares. 

Denne gulvtype tilbydes også med skibsfuge. Den sorte liste leveres monteret på de enkelte brædder, hvilket tilfører gulvet et maritimt udseende.

Få et tilbud eller vareprøve Find forhandler

Vælg gulvets udseende:

Harmony

Denne kvalitet har et naturligt sort udseende med nogen farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Lysere farvetoner kan ses langs åretegninger og i splintveddet. Mellemstore knaster og hårfine revner kommer i nogen grad til udtryk.Tykkelse x Bredde
14mm × 129mm, 22mm × 129mm

Overflader
Klar olie, Ubehandlet, Ultramat lakeret

Bliv Inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores mange projekter.

Design dit eget rum Se vores projekter

Download

Inspiration Brochure

Product Selector

Prisliste

Tekniske dokumenter

B 3.0
14 mm massive parketgulve
Produkt Information

B 2.0
22 mm massive parketgulve
Produkt Information

H 2.0
Tilbehør
Produkt Information

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

I Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 positiv virksomhed. Samtidigt er alle vores produkter indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Vælg danske gulvvarmesystemer fra Junckers

Få frihed til design med gulvvarme – den økonomiske, elegante og hyggelige løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers gulv.

Læs mere

Læg mit gulv

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

Skal vi tale sammen? 

Er du blevet forelsket i vores trægulv? Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf