"USYNLIG" OLIE DER STYRKER DIN TRÆBORDPLADE

Rustik BordpladeOlie INVISIBLE | Understøt looket af en ubehandlet bordplade

Vi præsenterer nu vores nye INVISIBLE olie, der omfavner og understøtter det smukke udtryk en ubehandlet bordplade har. INVISIBLE giver din træbordplade mulighed for at stå, som var den ubehandlet – med samme farvenuancer og strukturer kun råt træ har.

Vandafvisende overflade

Indeklimamærket

let at påføre

NY "USYNLIG" OLIE | INVISIBLE

Hos Junckers elsker vi træ som materiale; Træ er ganske enkelt et unikt naturprodukt og følelsen af en ubehandlet træoverflade er svær at efterligne. 

En af de mange kvaliteter træ rummer er, at det er slidstærkt og kan holde i mange år. Specielt hvis man husker at vedligeholde det med korrekt overfladebehandling. 

Med Rustik BordpladeOlie INVISIBLE understøtter du looket af en ubehandlet træoverflade – og så bidrager INVISIBLE med en styrkende, slidstærk og vandafvisende overflade.

INVISIBLE anbefales ikke til mørke træsorter.

Vejledning til oliering med Rustik BordpladeOlie

Find forhandler

 

SUNDT INDEKLIMA med rustik bordpladeolie

Junckers Rustik BordpladeOlie er Indeklimamærket. Ganske kort betyder det, at olien har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det er Junckers måde at sikre sig, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt påvirker din luftkvalitet.

Find alle detaljer om Junckers Indeklimamærket Rustik BordpladeOlie

Sådan olierer du din træbordplade

Du kan med fordel se vores video nedenfor og alternativt finde vores vejledning til oliering med Rustik BordpladeOlie som tekst.

Rustik BordpladeOlie fås ikke kun i INVISIBLE, men også i 9 andre farver

 

Sort

Antrazit grå

Drivtømmergrå

Hvid

Dark Coco

Kirsebær

Mahogni

Valnød

Klar

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf