The Higgins Gallery

FORENINGNEN AF 3 BYGNINGER TIL STORE SMUKKE RUM
Da Arkitekterne Buttress Fuller Allsop Williams fik opgaven at sanere Higgins Bedford Gallery, besluttede de at installere 750 m² af Junckers massive trægulve.
 
Projektet forenede tre separate bygninger i en ny facilitet, som ud over det eksisterende galleri og museum nu inkluderer rum til midlertidige udstillinger, rum til undervisning og aktiviteter, en café og en butik.
 
Junckers' massive plankegulv i Eg Variation, overfladebehandlet med ultramat lak, er et samlende element i den nye indretning og fungerer som en elegant baggrund for kollektioner og udstillinger. Et massivt plankegulv i eg er let at vedligeholde og meget slidstærkt, selv på et sted, der er åben for offentligheden og meget trafikeret.

Kategorier

  • checkMuseer & Gallerier

Kvadratmeter

750 m2

Arkitekt

Buttress Fuller Allsop Williams

Contractor

PICA Flooring

Land

Storbritannien

By

Bedford

Gulvtype

Plankegulve

Træsort

Eg

Segment

  • checkErhverv
keyboard_arrow_up picture_as_pdf