SIKKERHED & SUNDHED

CE MÆRKET

CE-MÆRKNING

Junckers gulve er CE-mærket, en garanti for at EU´s lovkrav er overholdt i forhold til sikkerhed, sundhed og miljø. Som grundlag for en CE-mærkning ligger altid en ydeevnedeklaration, der præcist viser hvordan der leves op til specifikke lovkrav. Dette gælder f.eks. brandmodstand, afgasning, trykstyrke, friktion mv.

PRODUKTKVALITET

Junckers produkt kvalitetsstyringssystem danner grundlag for virksomhedens CE-mærkning af massive trægulve iht. EN 14342:2005 + A1:2008, EN 14904:2006 samt EU Guidance paper B og D for CE mærkning.

Kvalitetsstyringssystemet er opbygget svarende til ISO 9000-serien, uden dog at være overvåget af tredjepart.

Systemet omfatter medarbejdere, produktions- og administrative processer samt ressourcer, der er afgørende for at opfylde virksomhedens kvalitetsmål.

Nedenfor finder du en oversigt over indhold i Junckers håndbog for kvalitetssikring.

Junckers håndbog for kvalitetssikring

CERTIFIKATER OG BYGGEORDNINGER

Selvom Junckers altid har været forud for sin tid mht. miljøpleje, er det ikke nok bare at have de rigtige virksomhedspolitikker og -praksisser. Vi er bevidste om nødvendigheden af at stille uafhængige beviser til rådighed for kunder og designere. Vi har opnået uafhængig akkreditering fra en række internationale ordninger, inkl. FSC®, PEFC og ISO 14001. Vi har også haft uafhængige produkttests foretaget for VOCs (volatile organic compounds) og vores produkters effekt på indeklima under CDPH (california department of public health) standarder og den Danske Indeklimamærknings-ordning og har gennemført EPD’er (Environmental Product Declarations) for vores gulve. Disse certifikater er et vigtigt værktøj for designere, der designer bygninger i henhold til de høje miljøstandarder, der kræves under BREEAM, LEED, WELL og DGNB ordninger. 

VI SAMARBEJDER MED NATUREN

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf