DE 8 MEST IKONISKE STILARTER TIL DIN INDRETNING

Leder du efter inspiration til dit hjem? Junckers guider dig på vej med forskellige udtryk til din bolig

Kraftige kulører, naturlige nordiske nuancer eller retro rum - HVILKEN STILART FORETRÆKKER DU?URBAN LIVING

Med referencer til New York og industrien tiltaler en urban indretningsstil mange, fordi den tilpasser sig det moderne byliv med mindre, men veludnyttede rum.

Beton, fritlagte loftsbjælker, rå murstensvægge og glasskillevægge kendertegner stilen, der holdes i dæmpede farver. Jo mere 'råt' et rum er, desto mere urban er det.

Stilen handler om at give plads til det rustikke og upolerede, men på en stilfuld og moderne måde. Det kan for eksempel være med stålreoler, arbejdslamper i metal, betonborde eller bordplader. 

 


VI ANBEFALER

Med en stilart hvor den rå og simple indretning er i fokus, anbefaler vi vores ekstra store sildebensmønster; nemlig vores sildebensplank. Ved at lægge sildebensmønstret i brede planker, får du et eksklusivt og roligt gulvdesign, hvor træets rå og naturlige struktur virkelig kommer til udtryk. 

Et alternativ til sildebensplanken er et mørkt plankegulv. Ved at vælge et mørkt plankegulv, opnår du et fornemmelse af, at gulvet er én stor flade - en parallel til det populære betongulv. Du skaber samtidig en helt unik dybde i din indretning. 


FARVERIG BOHEME

En farverig indretning har for alvor fået plads i danskernes hjem og vi er vilde med tendensen!
Kombineret med et touch af boheme er der garanti for et hyggeligt og personligt hjem. Farver på væggene danner grundlaget for stilen, men også en bred farvepalette på møbler og interiør er afgørende.

Med inspiration fra østen, får du en bolig der emmer af kreativitet og et uformelt udtryk. Kombinér smukke kelimpuder, karakteristiske berbertæpper samt keramik fra marokko og skab et hjem, som leder tankerne mod varmere og eksotiske himmelstrøg. 

En farverig boheme indretning forbindes ofte med udtryk som ”mere vil have mere” og ”overdådig" både i brugen af farver og materialer, der udgør en blanding af træ, kvaster, velour, metalliske overflader, læder, krystalskåle og -nips, rattan- eller pileflet. 

 


VI ANBEFALER

Med en stilart hvor farver og geometriske mønstre er altafgørende, er vores gulvanbefaling et massivt Dobbelt Sildebensparket eller Hexparket.

Begge gulve er helt unikke Junckers designs og vil med sikkerhed i sig selv udgøre et geometrisk kunstværk.  


SKANDINAVISK

I et lyst og skandinavisk boligunivers, er elegance og en minimalistiske stil med bløde afrundede former og lyse træsorter, hele grundlaget.

Naturen er en inspirationskilde og med inddragelse af dens elementer i boligindretningen, kan du let skabe følelsen af et roligt, luftigt og let udtryk. 

Den lyse nordiske indretning kendetegnes ved minimalistiske elementer, nedtonede farver samt kvalitetsmaterialer fra naturen. Stilen er altså enkel og naturmaterialer såsom træ og læder præger stilen, som giver en lys og behagelig stemning.

Skandinavisk indretning dikterer simpel interiør i lyse farver, hvor lette materialer bringer lyset ind selv ved mørke årstider. Desto mere lethed, plads, minimalisme som kan puttes i rummet, desto mere er ens indretning præget af Norden og skandinavien.


VI ANBEFALER

Der findes næsten ikke et mere "skandinavisk" gulv end et massivt trægulv. I en stilart hvor naturmaterialer og nuancer baseret på naturens egne elementer, er selve grundstenen, anbefaler vi vores traditionelle sildebensparket eller et lyst plankegulve.

Sildebensparket og det brede plankegulve er i særdeleshed populært i de nordiske lande og tilfører ethvert rum et luksuriøst udtryk. Ved at vælge enten sildebensparket eller plankegulvet i natur eg eller med en lyst tonet overfladebehandling, vil din indretning med garanti emme af skandinaviske undertoner. 


RETRO

En indretningsstil, der tager os tilbage til de glade tressere. Tænk danske møbelklassikere fra 50’erne op til 70’erne samt interiør og detaljer som skåle af plast, keramik og teak.

Vil du skabe et hjem baseret på retrostemning skal du søge elementer fra 50’erne til 80’erne. Et mix af farverige møbler og loppefund skaber en sjov og funky indretning, hvor farverne grøn, brun, senneps gul, orange samt blå forkæler øjet.

Mønstre, tie-dye samt detaljeret paisley er også noget, der kendetegner en retro inspireret indretningsstil.

 


VI ANBEFALER

Er du en sand retro-fan, så vil du slet ikke være i tvivl om, at dit nye trægulv skal være et massivt parketgulv.

Det mest originale valg af parketgulv, er vores klassiske bøgeparketgulv, der tilbage i netop 60'erne lå i langt de fleste danske hjem.

Junckers parketgulv kommer i flere forskellige træsorter og i mange forskellige nuancer, der med sikkerhed vil bidrage som retro objekt og på alle måder understøtte udtrykket i din indretning.


MARITIMT

Led tankerne mod frisk luft, stranden og brusende saltvand og vælg en indretning, der smager af luksus.

Stilen er let og luftig og passer perfekt til den skandinaviske boligindretning. Med inspiration fra badehoteller, udvælges elementer såsom striber og motiver med ankere, skibe, fisk, hav og fugle, til det maritime univers. 

Farvepaletten er hvid og blå - eventuelt et hint af rød samt metalnuancer. Materialerne er lette tekstiler såsom hør og bomuld samt rattan, træ og glas. I smuk kombination skabes en fornemmelse af ro og balance, der forvandler dit hjem til at maritimt paradis og leder tankerne mod havets brusen og vidtstrakte strande.

 


VI ANBEFALER

Leder du efter trægulv, der virkelig vil fuldende det maritime look, skal du vælge et trægulv med skibsfuge.

Skibsfugen er et tilvalg og kan kombineres med alle vores massive parketgulve og plankegulve, så mulighederne er rigtig mange.

Dog er det de lysere trægulve, der oftest vælges til lige netop denne indretningsstil. Et lyst trægulv bidrager til en lys og luftigt indretning og kan til hver en tid spille hovedrollen i den minimalistiske, maritime indretning.
Vælg et parketgulv for at opnå et større spil i træets udtryk eller et plankegulv for at understøtte det rolige indtryk. 


KLASSISK

En klassisk indretningsstil er en poetisk legeplads, hvor fransk landstil forenes med romantiske detaljer. Med et miks af nyt og gammelt skabes en helt særlig stemning og en sammensætning af karakteristiske møbler og loppefund giver et hjem med 'kant'.

Vintagefund og designerlamper blandes til et helt særligt DNA, der giver charme og referencer til historiske epoker. Farvepaletten på gulve og vægge er neutrale og skaber en rolig baggrund, så interiør træder ekstra frem.

Møbelklassikere tilsat gamle malede kommoder, blomstrede tekstiler og vintagekeramik giver på én og samme tid en moderne og nostalgisk indretning.

 

 


VI ANBEFALER

Er du forelsket i den klassiske - let romantiske - indretningsstil vil vi anbefale dig et mørkt dobbeltsildebensparket eller et helt lyst plankegulv. Umiddelbart to dimentrale modsætninger, men den klassiske indretning kan bære begge udtryk. 

Det lyse, næsten hvide trægulv, vil give dig en fornemmelse af rummelighed og kan virkelig give plads til romantiske detaljer og forskellige farver.

Det mørke sildeben vil give dig en fornemmelse af dybde, hygge og historie. Sildebenmønstret går mange år tilbage i historien og vælger du mørkt sildebensgulv, kan gulvet i sig selv spille en afgørende rolle i den klassiske indretning. 


Kom ud og se gulvene med dine egne øjne

At vælge nyt gulv er en stor beslutning og du er derfor altid velkommen til at booke et personligt møde i et af vores showrooms.

Vi mener, at et massivt trægulv bør opleves i virkeligheden og i vores showrooms kan du komme helt tæt på trægulvene. 

book møde

Skal vi sende en vareprøve i din retning?

Hos Junckers er du altid velkommen til at bestille gratis vareprøver, så du forhåbentlig kan komme ét skridt nærmere det helt rigtige gulv for dig. 

1) Gå ind på det pågældende gulv (se alle vores trægulve her)

2) Tryk på knappen "Få et tilbud eller vareprøve" eller benyt kontaktformularen nederst på siden

Ønsker du vareprøve af flere gulve end ét, kan du blot notere det under "kommentarer" i kontaktformularen. 

 

Har du besluttet dig?

Er drømmegulvet fundet og er beslutningen taget? Så hop direkte ind på vores webshop og bestil dit nye trægulv.

webshop

ET MASSIVT JUNCKERS GULV ER ET BÆREDYGTIGT VALG

 

DESIGNET TIL AT HOLDE

Junckers er kvalitet, der holder i generationer. Tidsløs stil med lang levetid

INTET TRÆSPILD

Overskudstræ transformeres til energi og forsyner vores fabrik og det lokale forsyningsnet

MILJØVENLIGT GULV

100% massivt træ med lavt klimaaftryk. Genbrugeligt og biologisk nedbrydeligt

GODT INDEKLIMA

Junckers gulve og træplejeprodukter bærer det Danske Indeklimamærke

ANSVARLIGT SKOVBRUG

Junckers gulve består af bæredygtig træ og er certificeret via FSC® og PEFC™

JUNCKERS CO2 BEREGNER

Prøv Junckers CO2-beregner til at finde den mest miljøvenlige gulvløsning.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf