START GULVDRØMMEN I JUNCKERS SHOWROOM

Uanset om du har en klar idé eller er på bar bund omkring valg af nyt trægulv, kan du altid finde hjælp og inspiration i et af vores showrooms. Book en personlig og uforpligtende tid og bliv guidet godt igennem vores brede gulvudvalg af en af vores gulvspecialister.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 70 80 30 30

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et af vores showrooms. 


KOM HELT TÆT PÅ GULVENE

I vores showroom får du indblik i de mange muligheder, Junckers kan tilbyde. Vi har en skov af gulvkombinationer, der byder på hårdføre og slidstærke træsorter, et unikt univers af farver og nuancer og selvfølgelig vores forskellige typer af smukke gulvdesigns.

Lad vær at snyde dig selv for en unik oplevelse af massive trægulve - kom helt tæt på gulvene i Junckers showroom.

FAGLIG OG KREATIV SPARRING

Når du besøger Junckers showroom, afsættes der god tid til netop dit projekt. Vi er både din faglige og kreative sparringspartner - hvad end du først lige har startet din gulv-rejse eller modsat er langt i processen - og sammen vil vi bringe dig et skridt nærmere det rigtige gulvvalg; både når det gælder design, funktionalitet og vedligeholdelse.

GRATIS OG GANSKE UFORPLIGTENDE

I Junckers showrooms er vores vigtigste fokus dit projekt; Vi er her for at guide og inspirere og vi stiller glædeligt en gulvspecialist til rådighed, så du kan komme tættere på dit perfekte gulvmatch. Tiden i showroomet er gratis og du bestemmer hvorvidt vi skal tale design, indretning, gulvinstallation, teknisk vejledning eller noget helt andet.

VÆLG ET SHOWROOM TÆTTEST PÅ DIG


Du finder vores gulve her, efter du har booket en personlig tid i showroomet

Junckers Showroom i Køge

Værftsvej 4
4600 Køge

Junckers Showroom i BYGGECENTRUM, Middelfart

Hindsgavl Alle 2
5500 Middelfart

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf