JUNCKERS SAMARBEJDER MED NATUREN

Hver dag tager vi afgørende skridt mod en grønnere fremtid. Bæredygtighed har altid været en del af Junckers DNA og i en globaliseret verden, hvor lokale indsatser ikke er nok, sætter vi ind og samarbejder, hvor det virker og gør en forskel. Junckers producerer bæredygtige gulvløsninger baseret på træ: en naturlig ressource, der hverken producerer affald eller forurening, og som tilmed har et lavt indhold af kulstof.

Siden 1930'erne har omsorg for miljøet været centralt for vores forretning. Vi tilbyder EPDer, der evaluerer vores gulves miljøpåvirkning - et vigtigt redskab for bæredygtigt byggeri og DGNB certificering. Derudover indkøber Junckers udelukkende træ fra bæredygtigt skovbrug ligesom vi gør en dyd ud af effektiv energibrug og gode arbejdsforhold i vores produktion. Junckers værner om klimaet og vi tager vores miljømæssige ansvar alvorligt ved at påvirke kunder, leverandører og samfundet i bred forstand. Når du vælger massive trægulve fra os, foretager du et bæredygtigt valg.

VI TILSTRÆBER KLIMAANSVARLIGE GULVLØSNINGER

 

DESIGNET TIL AT HOLDE

Junckers er kvalitet, der holder i generationer. Tidsløs stil med lang levetid

INTET TRÆSPILD

Resttræ omdannes til biomasse og tilgår det offentlige energinet til produktion af elektricitet og fjernvarme. 

SPORBARHED

Vi dokumenterer virksomhedens miljøpåvirkning gennem klimaregnskab og miljøvaredeklarationer.

TRÆ
En fornybar ressource, genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt

INDEKLIMA

Bredt sortiment af gulve og træplejeprodukter, som bærer det Danske Indeklimamærke.

ANSVARLIGT SKOVBRUG

Vi tilbyder FSC® eller PEFC certificerede trægulve.

BÆREDYGTIGHED ER EN DEL AF VORES DNA

Vores historie begyndte i 1930, da en ung Flemming Juncker forenede sin passion for massive trægulve af højeste kvalitet med en filosofi om bæredygtig skovdrift. Gennem ansvarlig brug af naturens ressourcer, var Flemming forud for sin tid. Han var miljøforkæmper før begrebet blev opfundet. Inden global opvarmning blev en miljøkrise, ledte Juncker efter måder at bruge og bevare træ, som er en af klodens mest værdifulde ressourcer. Med Junckers massive trægulve bidrager du positivt til en mere bæredygtig måde at leve på, da træprodukter er med til at reducere global opvarmning og mindre klimabelastende end andre gulvtyper på markedet.

 

JUNCKERS IGENNEM TIDEN

Junckers har altid taget hensyn til klimaet og miljøet. På vores fabrik har ansvarlig produktion været på dagsordenen længe før begrebet bæredygtighed blev moderne. For os er det snusfornuft og god husholdning med jordens ressourcer. Vi arbejder altid på at optimere vores produktionsmetoder og udnytte biprodukter, så intet træ går til spilde. Ligesom vi løbende tilføjer nye miljøcertificeringer til vores portefølje. Ansvarlig skovdrift og bæredygtighed har været en del af vores DNA siden 1930. Se bare nedenfor.


CERTIFIKATER OG BÆREDYGTIG BYGGERI

Hos Junckers forstår vi nødvendigheden af at stille uafhængige beviser til rådighed for kunder og arkitekter. Vi har opnået uafhængig certificering fra en række internationale ordninger herunder FSC®, PEFC samt ISO 14001. Eksterne produkttests er foretaget for VOCs (volatile organic compounds) og vores gulve bærer det Danske Indeklimamærke. Vi dokumenterer vores produkters miljøpåvirkning i EPD'er (livscyklusvurdering), som er et vigtigt værktøj til bæredygtigt byggeri og de høje miljøstandarder, der kræves under bl.a. BREEAM, LEED, WELL og DGNB ordninger.

HVORFOR ER JUNCKERS GULVE VALGT TIL SIVHOLM?

Junckers egetræsgulve  er valgt til projektet særligt pga. den høje kvalitet, den unikke finish samt det lokale og bæredygtige element. Junckers er et dansk produkt og et stærkt brand, som er med til at løfte boligernes kvalitet og relevans i byggemarkedet med stigende fokus på klima, materialer og miljøaftryk.

 

Sivholm - The Private Island

TRÆ ER NATURENS GENISTREG

Træ er verdens mest miljøvenlige byggemateriale. Det er der flere grunde til. Træ absorberer kulstof fra luften og lagrer det. Træ er let at genbruge, og kan bruges til mange forskellige formål.
 

MERE OM TRÆETS FORTRÆFFELIGHEDER

​MERE OM NATURLIGE TRÆGULVE MED LAVT KLIMAAFTRYK


VI STØTTER NATUREN

 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf