MILJØLEDELSE

ISO 14001 & 50001

MILJØLEDELSE – ISO 14001

Junckers er certificeret i henhold til ISO 14001.

Miljøledelsessystemet inkluderer områderne miljø, energi og sikkerhed ved el-arbejde (KLS, kvalitetsledelsessystem til egenkontrol).

Junckers væsentligste potentielle lokale miljøpåvirkninger er træstøv, spildevand og støj. Gennem årene er der etableret omfattende faciliteter til rensning af luftafkast og spildevand, således at miljøpåvirkningerne i dag er minimeret, og myndighedskravene overholdes med tilfredsstillende margen. Miljøpåvirkningerne måles regelmæssigt som led i overholdelsen af vores miljøgodkendelse.

Download vores ISO 14001 & ISO 50001 certifikater

ISO 14001 certifikat

ISO 50001 certifikat

What else do we do?

To learn more about what Junckers does to reduce its environmental impact, ensure responsible production and consumption and takes other initiative to contribute to the sustainability of the planet, we like to refer you to the following page.

UN Sustainable Development Goals

CERTIFIKATER OG BYGGEORDNINGER

Selvom Junckers altid har været forud for sin tid mht. miljøpleje, er det ikke nok bare at have de rigtige virksomhedspolitikker og -praksisser. Vi er bevidste om nødvendigheden af at stille uafhængige beviser til rådighed for kunder og designere. Vi har opnået uafhængig akkreditering fra en række internationale ordninger, inkl. FSC®, PEFC og ISO 14001. Vi har også haft uafhængige produkttests foretaget for VOCs (volatile organic compounds) og vores produkters effekt på indeklima under CDPH (california department of public health) standarder og den Danske Indeklimamærknings-ordning og har gennemført EPD’er (Environmental Product Declarations) for vores gulve. Disse certifikater er et vigtigt værktøj for designere, der designer bygninger i henhold til de høje miljøstandarder, der kræves under BREEAM, LEED, WELL og DGNB ordninger. 


VI SAMARBEJDER MED NATUREN

 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf