environmental product declaration

EPD

Transparens og sporbarhed


Bæredygtighed har været en del af Junckers DNA siden 1930, og vi ved fra rådgivere, udviklere og arkitekter, hvor vigtigt det er at sørge for gennemsigtighed og sporbarhed i forhold til materialer. I samarbejde med Rambøll har vi derfor udarbejdet miljøvaredeklarationer (EPD), som vurderer miljøbelastningen af ​​vores massive trægulve og herigennem kan vi bidrage til at forenkle arbejdsprocessen i udvælgelsen af ​​gulve til en bygning, der skal være bæredygtighedscertificeret.

Junckers' EPD'er er udviklet i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15804 og er verificeret i henhold til ISO 14025. Uafhængig verifikation af erklæringer er udført af tredjepart, og erklæringerne er registreret hos EPD Danmark.

CERTIFIKATER OG BYGGEORDNINGER

Selvom Junckers altid har været forud for sin tid mht. miljøpleje, er det ikke nok bare at have de rigtige virksomhedspolitikker og -praksisser. Vi er bevidste om nødvendigheden af at stille uafhængige beviser til rådighed for kunder og designere. Vi har opnået uafhængig akkreditering fra en række internationale ordninger, inkl. FSC®, PEFC™ og ISO 14001. Vi har også haft uafhængige produkttests foretaget for VOCs (volatile organic compounds) og vores produkters effekt på indeklima under CDPH (california department of public health) standarder og den Danske Indeklimamærknings-ordning og har gennemført EPD’er (Environmental Product Declarations) for vores gulve. Disse certifikater er et vigtigt værktøj for designere, der designer bygninger i henhold til de høje miljøstandarder, der kræves under BREEAM, LEED, WELL og DGNB ordninger. 


VI SAMARBEJDER MED NATUREN

 

Lad os kontakte dig

* skal udfyldes
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf