100% massive trægulve

Et massivt trægulv har en naturlig skønhed, som giver et rum uanede indretningsmuligheder.

Junckers massive trægulve skaber elegant harmoni, de er stilrene og særprægede på én og samme tid.

Her finder du Junckers brede udvalg af træsorter, gulvtyper, farver og teksturer. Vores store sortiment af trægulve sikrer, at du altid finder noget, der falder i din smag.

Alle vores trægulve leveres overfladebehandlet med enten lak eller olie fra fabrikken. De er garanteret til brug sammen med gulvvarme, er lette at vedligeholde og er skabt til generationers brug.

Vi leverer massive trægulve af højeste kvalitet til hele verden – og forhåbentlig også til dig! Gå på opdagelse, og find det udtryk, som dit rum trænger til.

Bliv inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige
vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores
mange projekter.

Se projekter

Gå til vores online showroom

Lad os kontakte dig

TRÆGULVE

En af trægulvets fineste forcer er, at det er klassisk tidsløst. Vi har benyttet træ til gulve i mere end 1.000 år og til trods for utallige skiftende trends indenfor stil og design, så beviser gulvet dets værd ved, at det naturlige udtryk aldrig går af mode.

Et trægulv er et Unikum.
Hver en planke eller stav, der lægges i et massivt trægulv er et lille stykke af naturen med dets individuelle mønstre og farver. Ingen stave eller planker er ens, hvorfor alle vores gulve er unikke.

Et gulv med Karakter.
Som tiden går vil dit massive trægulv ændre sig. Farvenuancen ældres diskret og det vil erhverve sig små skrammer, der alle vil er med til at give dit gulv sin helt egen personlighed.
Det er den slags karakter, der ikke kan købes for penge – men kun opnås ved at være en del af din hverdag, en del af dit liv.

TRÆGULVE OG TRÆSORTER

Et massivt trægulv giver dig uanede indretningsmuligheder og tilfører ethvert rum en naturlig skønhed. Hos Junckers producerer vi massive trægulve i Eg, Ask, Bøg og Ahorn. Alle træsorter er specielt udvalgt grundet deres styrkeegenskaber, hvilket sikrer dig et slidstærkt gulv af højeste kvalitet.

Der er personlighed og attitude i farver, og gennem innovative farvningsprocesser har Junckers skabt mange forskellige farver og nuancer og dermed mange forskellige trægulve. Af samme årsag er vi overbeviste om, at vi også har et trægulv, der falder i din smag. 

GULVTYPER

Måske ved du allerede, hvilken type gulv du leder efter, men er du stadig på jagt efter inspiration, så kan du med fordel se vores udvalg her.

Hos Junckers producerer vi:
- Parketgulve
- Plankegulve
- Sildebensgulve
- Hexparket

Fælles for trægulvene gælder, at træet bliver forarbejdet i Danmark hele vejen fra udskæring til færdigt gulv. Det betyder, at vi kan følge produktionen tæt. At alle gulve produceres lokalt gør os også i stand til at tage hensyn til specielle kundeønsker, og at være fleksible med hensyn til levering. 

Med et dansk trægulv får du et gulv, der er udviklet på baggrund af solide danske håndværkertraditioner, hvilket sikrer en høj kvalitet.

SORTERINGER

Smag er individuel og derfor tilbyder Junckers 3 forskellige sorteringer, der definerer hvordan gulvets farve- og strukturvariation samt gulvets indhold af knaster, kommer til udtryk.

Sorteringen ”Variation” har et rustikt udseende med en tydelig farve- og strukturvariation, hvor små og store knaster kommer til deres ret. Denne sortering er ideel til et trægulv, hvor man ønsker et naturligt og rustikt udtryk og hvor man virkelig fornemmer træets oprindelige struktur.

Sorteringen ”Classic” ligger i den modsatte ende af ”Variation”. Denne sortering giver dig et stilrent og ensartet trægulv, hvor der kun fremstår en lille farve- og strukturvariation. Små knaster kan forekomme i mindre grad. Så leder du efter et klassisk trægulv med et ensartet udtryk, så er ”Classic” en oplagt mulighed.

Sidst har vi sorteringen ”Harmony”, der er en blanding af ”Classic” og ”Variation”. 
Med ”Harmony” får du et gulv med et naturligt udseende, hvor du vil opleve en mere udtalt farve- og strukturvariation samtidig med, at mellemstore knaster kommer til udtryk.

DIMENSIONER

Hos Junckers kan du finde forskellige dimensioner indenfor hver gulvtype, så du lettere kan matche et trægulv, der passer ind i netop dit hjem. 
Når man taler om trægulve og dimensioner, så henvises der til tykkelse og bredde. Længden på henholdsvis stave, planker og brædder varierer - spørg os endelig til råds.  

Junckers Parketgulve består af flere massive træstave samlet i to rækker og sat sammen til et bræt. Det understreger nuanceforskellene i træet, og giver gulvet liv. 
Parketgulvene kommer i følgende dimensioner (T X B): 
- 14mm X 129mm
- 22mm X 129mm

Junckers Plankegulve består af massive træbrædder af ét stykke træ. Det giver et ensartet og roligt udtryk, som mange mener giver et ekstra eksklusivt touch til gulvet. 
Plankegulvene kommer i følgende dimensioner (T X B): 
- 15mm X 129mm
- 20,5mm X 140mm
- 20,5mm X 185mm (Boulevard)

Junckers Sildebensgulve lægges med massive stave og er derfor velegnet til at lave mønstre som for eksempel sildebensparket. Mønstrede gulve kan være rigtig flot i klassiske boliger med høje lofter og stuk, men kan også tilføre en ekstra finesse i moderne byggeri. 
Sildebensgulvene kommer i følgende dimensioner (T X B):
Sildebensparketgulv:
- 15mm X 58,3mm
- 15mm X 62,1mm
- 22mm X 58,3mm
- 22mm X 62,1mm
Sildebensplankegulv:
- 15mm X 129mm
- 20,5mm X 140mm

Junckers Hexparket kommer følgende dimension (T X B): 
- 20,5mm X 370mm

OVERFLADER

Uanset hvilket trægulv du vælger, så leveres alle vores trægulve overfladebehandlet med enten lak eller olie fra fabrikken.

VEDLIGEHOLDELSE

Ens for alle trægulve gælder: Et massivt trægulv har brug for, at blive plejet og behandlet, hvis det skal holde sig smukt hele livet. 
Se vores brede udvalg af træpleje og giv dit trægulv mulighed for at vare i generationer.

TRÆGULVE OG GULVVARME

Drømmer du om gulvvarme kombineret med et massivt trægulv, men er i tvivl om hvorvidt kombinationen kan lade sig gøre? Så kan vi med stor glæde fortælle dig, at gulvvarme og massive trægulve uden tvivl er en mulighed. Alle vores trægulve er kompatible med gulvvarme.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf