25 ÅRS GARANTI PÅ JUNCKERS SPORTSGULVE

Med Junckers garanti får du et funktionsdygtigt gulv i minimum 25 år.

GARANTI FOR HOLDBARHED

Hvis du skal bygge eller renovere en sportshal, en gymnastiksal eller et fitnesscenter, finder du den optimale gulvløsning hos Junckers.

Med erfaring baseret på egenproduktion af massive trægulve siden 1930´erne, har vi den rigtige ekspertise til at designe og levere en optimal gulvløsning til alle typer sportshaller.

Vi har produceret sportsgulve til mange tilfredse kunder over hele verden. Vi ved at vi leverer et produkt som holder, og tilbyder derfor 25 års garanti på vores sportsgulve.

HVAD DÆKKER GARANTIEN?

Vores garanti er din sikkerhed for, at gulvet er funktionsdygtigt i minimum 25 år til den belastning, gulvet er designet til.

Følg nogle få retningslinjer for at få garantien

Korrekt installation og regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for alle gulves holdbarhed.

Grundlæggende handler det om at bruge veluddannede håndværkere, holde øje med hallens indeklima, genopfriske lakken på gulvets overflade, når det er nødvendigt samt sikre, at den daglige rengøring udføres korrekt.

Vores retningslinjer for at få 25 års garanti er:

  • Sportsgulvet er installeret i henhold til Junckers lægningsvejledning gældende på installationstidspunktet.
  • Regelmæssig rengøring skal i garantiperioden udføres i henhold til Junckers vejledning Rengøring og vedligeholdelse af sportsgulve.
    Vi anbefaler at bruge Junckers rengøringsprodukter.
  • Langsigtet vedligeholdelse af sportsgulvet skal i garantiperioden udføres i henhold til Junckers vejledning Rengøring og vedligeholdelse af sportsgulve. Junckers produkter til sportsgulve skal anvendes.

Vedligeholdelse og pleje af sportsgulve

Vi står altid klar til at henvise til veluddannede håndværkere, der kan installere og vedligeholde dit sportsgulv.

Kom i kontakt med os

* skal udfyldes
 
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf