Om Junckers

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv.

Samtidig er vi den eneste gulvproducent i markedet, der kan supplere med et nøje afstemt sortiment af egenproducerede træplejeprodukter til regelmæssig vedligeholdelse og renovering af trægulve. Det betyder, at Junckers altid kan levere en samlet løsning uanset opgavetype.

Vi lægger desuden stor vægt på, at man med Junckers som professionel partner til enhver tid er sikret korrekt teknisk service før under og efter et projekt. Vores erfaring er, at det sikrer den højst mulige kvalitet.

Alle vores trægulve og træplejeprodukter produceres i Danmark, og er derfor udviklet på baggrund af solide danske håndværksmæssige traditioner.

At produkterne produceres lokalt betyder, at vi kan have fokus på individuelle kundeønsker. Den rådgivning og vejledning der ydes, er fra fagpersoner tæt på den daglige produktion, og derfor med særlig ekspertise.

Junckers er repræsenteret i mere end 30 lande via 7 salgskontorer samt et netværk af forhandlere og agenter. Eksport udgør to tredjedele af den samlede omsætning, og produkterne sælges i mere end 45 lande over hele verden.

335

Ansatte

1930

Året vi blev grundlagt

7

Lande med salgskontorer

+45

Lande der sælger Junckers

Historien om Junckers Industrier 

Historien om Junckers smukke massive trægulve starter i 1930 og er historien om en passioneret og innovativ ung mand, der havde en filosofi om at anvende skovens ressourcer på den bedst mulige måde. 

Flemming Juncker blev født i 1904, som søn af en sydsjællandsk godsejer, og afsluttede sin uddannelse som forstkandidat året før han etablerede Junckers Savværk i Køge. I 1930 var afsætningen af bøgetræ fra de danske skove på vej ind i en krise og det var nødvendigt af finde på nye måder at anvende træet på, som indtil nu havde været brugt til brænde eller efterladt i skoven

Flemming Juncker grundlagde Junckers Industrier A/S i 1930. De første år var produktionen baseret på sveller i bøg til DSB, mens overskydende træ blev solgt til Køge Trævarefabrik, der fremstillede smørdrittelstave. Tidligt i november 1930 tog Flemming Junckers til Sverige og købe et moderne ramsavanlæg med tilbehør og nogenlunde samtidig indgik han en aftale om at leje 7.000 m² af det gamle Køge Værfts arealer 

Bøgens slidstyrke fik hurtigt Juncker til at tænke på trægulve, og inden længe nåede han frem til den ”model”, der stadig anvendes. To rækker stave i ét bræt, samlet med en dobbelt svalehale fer- og not-samling på en specialbygget Lindermann-maskine. Dette var begyndelse til Junckers massive trægulv Bøg parket.


LARS GJØDSBØL

CEO

mailE-mail

LARS GJØDSBØL

CHRISTIAN MIDÉ-ANDERSEN

COO - Group Vice President

mailE-mail

CHRISTIAN MIDÉ-ANDERSEN

THOMAS ENGELUND

Group CFO

mailE-mail

THOMAS ENGELUND

JUNCKERS GROUP

Junckers Industrier A/S er en dansk virksomhed ejet 100 % af Junckers Holding A/S. Junckers Holding A/S er ejet af JFK (94%) og Junckers' ledelse og bestyrelse (6%). Junckers har hovedsæde i Køge, Danmark og har ca. 335 medarbejdere på verdensplan.

Bestyrelsen i F. Junckers Industrier A/S består af:

Per Kristensen (formand) 
Thomas Voss
​Signe Hilstrøm 
Peter Rathsach
Jeanette Kærgaard Jacobsen (medarbejderrepræsentant) 
Michael Lund Thrane (medarbejderrepræsentant)

Ledelsen består af adm. direktør Lars Gjødsbøl, Fabriksdirektør Christian Midé-Andersen og CFO Thomas Engelund

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf