Junckers som officiel global FIBA-leverandør af trægulve 2021-2024.

Junckers har underskrevet en langsigtet aftale med FIBA, basketballforbundenes verdensorganisation, om at fungere som global leverandør af massive trægulve frem til 2024.

Junckers vil stå for leveringen af det professionelle, demonterbare sportsgulvsystem, Pro Complete 44.

Junckers demontable sportsgulve i massivt hårdttræ tilbyder en professionel, fleksibel mulighed for en lang række sportsbegivenheder. Sportsgulvet er godkendt I henhold til EN 14904 -standarden med fremragende stødabsorbering og boldreflektion.

Til sport på internationalt niveau er et stærkt og holdbart gulv afgørende, og et professionelt demonterbart sportsgulv fra Junckers tilbyder et ansvarligt valg, da det kan bruges igen og igen. Samtidig er det ideelt, da mange af de store arenaer, der bruges til store sportsbegivenheder, er midlertidige.

Som en one-stop-serviceleverandør leverer Junckers den tekniske løsning fra start til slut, herunder råd om valg af demonterbart gulv, installation af gulvsystem komplet med linjemarkeringer og demontering af gulvet, når begivenhederne er afsluttet.

Læs pressemeddelelse

De olympiske basketballturneringer 2024, FIBA World Cup 2023 og FIBA EuroBasket 2022. 

Junckers vil levere vores Pro Complete 44 sportsgulvsystem af høj kvalitet til de tre prestigefyldte globale turneringer.

Olympic Basketball Tournaments 2024

Junckers sætter scenen med innovative sportsgulve.

Mens den officielle nedtælling til OL i Paris 2024 begynder at tikke, er Junckers stolt over at kunne annoncere sit fortsatte partnerskab med FIBA som global leverandør af sportsgulve og udvide samarbejdet til den olympiske basketballturnering.

OL i Paris 2024 byder på en innovativ tilgang, der bringer åbningsceremonien ind i byen langs Paris' hovedpulsåre, Seinen. Junckers omfavner den innovative ånd, der definerer de kommende lege, og er dedikeret til at levere innovation på sin egen unikke måde, med virksomhedens kvalitetsgulve.

Datoer: Fredag 26. juli 2024 - søndag 11. august 2024

FIBA Basketball World Cup 2023

De bedste spillere i verden fik chancen for at vise deres talent på de fantastiske Junckers sportsgulve af massivt træ ved FIBA Basketball World Cup 2023.

Alle spillesteder i værtsbyerne Manila i Filippinerne, Okinawa i Japan og Jakarta i Indonesien havde højtydende basketballgulve, der var tilpasset med sponsorbranding - og alt sammen smukt udført af Junckers.

I alt 3700 m2 Junckers PC44 sportsgulv og 500L Junckers Linemarking.

Datoer: Onsdag den 25. august 2023 - søndag den 10. september 2023

Læs pressemeddelelse

FIBA Eurobasket 2022

FIBA EuroBasket 2022 var en kæmpe succes, og det hjalp betydeligt, at verdens bedste spillere havde den perfekte scene til at optræde på.

I byerne Milano, Prag, Tbilisi, Köln og Berlin gav nogle af basketballens største spillere deres bedste på Junckers sportsgulve af hårdt træ og leverede et internationalt basketball-spektakel.

I alt 3700m2 Junckers PC44 sportsgulv og 500L Junckers Linemarking.

Datoer: Torsdag den 1. september 2022 - søndag den 18. september 2022

Læs pressemeddelelse


I forbindelse med den kommende rolle som eneleverandør til den olympiske basketballturnering i Paris 2024 siger Junckers' CEO, Thomas Bendixen:

“Junckers looks forward to contributing to a tournament that not only celebrates the pinnacle of basketball talent but also the unity and spirit of the global sports community."

Andreas Zagkils, FIBA's generalsekretær, om partnerskabet:

"Having the FIBA EuroBasket 2017 played on their courts, we know firsthand that Junckers provides state-of-the-art basketball wooden floors. We look forward to working more closely with them over the next three years as we provide the world’s top players with the finest playing surfaces."

Junckers vender tilbage til De Olympiske Lege

Et fortsat partnerskab

 

I 2021 fornyede Junckers den globale leverandøraftale med FIBA og fortsatte dermed et langvarigt partnerskab. Junckers højtydende sportsgulve dannede rammen om FIBA Basketball World Cup 2023, FIBA EuroBasket 2022 samt FIBA EuroBasket 2017 og basketballturneringerne ved de Olympiske Lege i Athen 2004.

 

FIBA-GODKENDELSE AF HP800 SPORT

Junckers lak HP800 Sport er blevet godkendt og officielt certificeret af FIBA. Godkendelsen dækker alle 3 glansgrader, ultramat, mat og silkemat.

download certifkat

NEM OG HURTIG INSTALLATION

Se installationsvideoer, banevideoer og videoer, der viser skabelsen af linjemarkeringer til nogle af FIBA's turneringer.

Officiel banevideo skabt af FIBA

Klargøring af specialfremstillede linjer og logoer på fabrikken

Montering på stedet med linjer og logoer klar til brug

LÆS VORES NYE BASKETBALL-MAGASIN

Nyheder, spændende projekter, tekniske specifikationer og meget mere i vores nye basketballmagasin!

basketball magasin

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf