JUNCKERS UDENDØRS TRÆPLEJE

Det bedste pleje til dit udendørstræ! Hos Junckers finder du effektive renseprodukter samt beskyttende og plejende olier i forskellige nuancer.


HAVEMØBLER AF TRÆ

Lad os hjælpe dig med at passe godt på dine havemøbler - Så du har glæde af dem i mange år.

Dine havemøbler er udsat for vind og vejr og hvis sommeren er god, bruges dine havemøbler ofte. Det kan betyde stor slidtage og vejrforholdene sætter også sine spor på træværket. For at bevare dine havemøbler og give dem et frisk udseende, er det en god ide med jævne mellemrum, at vedligeholde dem. Se her vores guides til hvordan du får dine havemøbler sommerklar med Junckers.

BEHANDLING AF HAVEMØBLER

TRÆTERRASSER

Er terrassen dit lille paradis, når solen kigger frem og den danske sommer viser sig fra sin bedste side? Så er det en god idé at passe godt på din terrasse, så du kan nyde de næste mange somre på den.

En terrasse kan man ikke flytte rundt på eller sætte ind om vinteren. Derfor vil din terrasse være udsat for vind og vejr hele året. Det kan betyde stor slitage, der uundgåeligt også sætter sine spor på træværket. Se her vores guide til hvordan du får din terrasse sommerklar med Junckers.

BEHANDLING AF TRÆTERRASSER

TRÆVÆRK OVER VANDLINJEN

Søger du ro og afslapning eller oplevelser og spænding? Uanset til hvilket formål du bruger din båd, så har den - ligesom alt andet træværk - bedst af at blive holdt ved lige. Se her vores guide til hvordan du får træoverfladerne på din båd eller dit skib til at holde længe med Junckers.

BEHANDLING AF TRÆVÆRK OVER VANDLINJEN

Find produkterne hos BAUHAUS

Junckers komplette udendørs træplejesortiment kan du finde hos BAUHAUS - enten i butik eller online

KØB

VIS OS DIT JUNCKERS PROJEKT

Vi elsker at se jeres fantastiske forvandlinger, så del endelig projekterne med os på Instagram ved tagge @junckers_traepleje. Så smider vi med garanti et like i jeres retning!

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf