Demontable gulvløsninger

Her finder du vores udvalg af demontable massive trægulve, der består af præ-fabrikerede letvægtspaneler, der hurtigt kan samles og demonteres igen. Den type gulve er specielt velegnet til midlertidigt brug, f.eks. til sportsgrene med behov for specielle linjemarkeringer, opsætning over skøjtebaner, eller ikke sportslige begivenheder som koncertarrangementer.


Junckers demontable gulvløsninger

Junckers mobile gulvløsninger matcher 100% de høje kvalitetsstandarder for et demontabelt gulv og er derfor et rigtig godt valg, når der kræves et gulv til midlertidig brug.

Sportsgulvene er testet og godkendt i henhold til den europæiske standard EN 14904, der definerer krav til sportstekniske og sikkerhedsmæssige funktioner for indendørs sportsgulve.

Den type gulve er specielt velegnet til midlertidigt brug, f.eks. til sportsgrene med behov for specielle linjemarkeringer, opsætning over skøjtebaner, eller ikke sportslige begivenheder som koncertarrangementer.

Træsorter og grading

Bøg SylvaSport Premium

Et af Junckers’ klassiske sportsgulve. En stærk lys træsort med varm og gylden årestruktur.

Lad os kontakte dig

* skal udfyldes
Jeg forstår, at jeg ved at udfylde denne formular accepterer at modtage e-mail-beskeder fra Junckers & kan til enhver tid afmelde mig. Jeg accepterer Junckers privatlivspolitik.
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf