Demontable gulvløsninger

Her finder du vores udvalg af demontable massive trægulve, der består af præ-fabrikerede letvægtspaneler, der hurtigt kan samles og demonteres igen. Den type gulve er specielt velegnet til midlertidigt brug, f.eks. til sportsgrene med behov for specielle linjemarkeringer, opsætning over skøjtebaner, eller ikke sportslige begivenheder som koncertarrangementer.


Junckers demontable gulvløsninger

Junckers mobile gulvløsninger matcher 100% de høje kvalitetsstandarder for et demontabelt gulv og er derfor et rigtig godt valg, når der kræves et gulv til midlertidig brug.

Sportsgulvene er testet og godkendt i henhold til den europæiske standard EN 14904, der definerer krav til sportstekniske og sikkerhedsmæssige funktioner for indendørs sportsgulve.

Den type gulve er specielt velegnet til midlertidigt brug, f.eks. til sportsgrene med behov for specielle linjemarkeringer, opsætning over skøjtebaner, eller ikke sportslige begivenheder som koncertarrangementer.

Træsorter og grading

Beech SylvaSport Premium

One of Junckers’ classic floors. A beautiful light-coloured timber with a warm, golden grain pattern.

Maple Champion

Maple has a very uniform and gentle grain pattern and the natural light colour provides a very exclusively looking floor.

Lad os kontakte dig

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf