GULVVARME OG MASSIVE TRÆGULVE

Frihed til at indrette uden rør & radiatorer

Gulvvarme er en omkostningseffektiv og elegant løsning, der giver en behagelig varme uden synlige rør eller radiatorer i rummet.

Modsat traditionel opvarmning med radiatorer, hvor temperaturen ofte er højest under loftet, mens der er fodkoldt ved gulvet, giver gulvvarme en behagelig temperatur ved gulvet og midt i rummet.

Med Junckers bøjlesystem kan der installeres et svømmende gulv oven på de fleste moderne gulvvarmesystemer baseret på vand eller el, for eksempel monteret på et undergulv med et afretningslag, hvilket giver en jævn varmefordeling.

Alternativt kan gulvvarmesystemer placeres mellem strøer.

Teknisk information

Søger du vejledning hvad end det er generel information eller guide til lægning, kan du finde svar i vores teknisk information datablade. 

GULVVARME, GENEREL INFORMATION E 4.0

GULVVARME, BØJLESYSTEM I BOLIG OG ERHVERV E 4.1

GULVVARME, STRØSYSTEM I BOLIG OG ERHVERV E 4.2

GULVVARME, LIMSYSTEM I BOLIG OG ERHVERV E 4.3

GULVVARME, SPORTSGULVE E 4.4

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Ja, det kan du. Alle Junckers trægulve kan lægges med gulvvarme. 

Vælger du at lægge gulvvarme under dit massive trægulv, så er det vigtigt at du forholder dig til forudsætningerne for gulvvarme sammen med trægulve. Du kan læse meget mere om dette i vores tekniske dokument om gulvvarme. 

Nej, alle Junckers massive trægulve er velegnede til brug sammen med gulvvarme. Så hvad end du vælger parket, plank eller mønstergulv, så kan du vælge at lægge gulvvarme under dit nye trægulv. 

Der er flere måder hvorpå du kan installere dit gulv ovenpå gulvvarme. 

Vigtigt er at vide, hvilket undergulv du har, da undergulvet bestemmer, hvordan dit trægulv kan installeres ovenpå gulvvarme. 

Lægger du dit trægulv med bøjler, kan du finde information her

Lægger du dit trægulv på strøsystem, kan du finde information her

Limer du dit trægulv til undergulvet, kan du finde information her

Træ er et levende materiale. I forbindelse med opvarmning fra gulvvarmeanlæg vil træet svinde, og i fyringssæsonen vil der derfor optræde større fuger mellem gulvbrædderne end normalt.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf