Betlehem Museum of The Mind

DEN PERFEKTE KULISSE TIL MUSEET
Til Bethlem Royal Hospital Museum of the Mind er der i forbindelse med en omfattende renovering og ombygning valgt Junckers massive egetræsgulve. Ved at udvide og reorganisere rummene har arkitekterne Fraser Brown MacKenna skabt et større og mere åbent museum med uddannelseslokaler, særudstillingslokaler samt et arkiv med styret luftfugtighed.
 
Det afdæmpede interiør med Junckers massive egetræs plankegulve og hvide vægge fungerer som en perfekt kulisse til museets permanente udstilling af behandlingsredskaber og metoder igennem næsten 800 års psykiatrisk forsorg.
 
Junckers massive trægulve er slidstærke og lette at vedligeholde. De er derfor ideelle til arealer med meget trafik. De 20,5 mm tykke planker kan slibes og genlakeres mange gange og det giver praktisk talt trægulvet ubegrænset levetid.

Kategorier

  • checkMuseer & Gallerier

Kvadratmeter

350 m2

Arkitekt

Fraser Brown MacKenna

Land

Storbritannien

By

London

Gulvtype

Plankegulve

Træsort

Eg

Segment

  • checkErhverv
keyboard_arrow_up



picture_as_pdf