Lene Halse Hornemanns hjem

DE PERFEKTE RAMMER

Lene og hendes mand, Hans, har i deres nyrenoverede hus i Charlottenlund i høj grad skabt de perfekte rammer for et skønt og velfungerende hjemmeliv.

Huset mindede parret om en toscansk villa, og de har pudset det op og istandsat det med klassiske detaljer

Efter en nervepirrende forhandlingsperiode med en ejendomsmægler, som endte med en auktion, kunne parret endelig kalde huset fra 1914 deres. Derefter gik de med det samme i gang med at renovere – også stilmæssigt ved at tilføre klassiske elementer og mange fine detaljer til huset.

En stor renovering

Parret har gennemført en total renovering af huset, hvor der bla. er installeret gulvevarme i hele huset og lagt nye Junckers sildebensparketgulve i træsorten eg.

Det smukkeste køkken

Et stort køkken er essentielt for os i forhold til at have et åbent hjem, som giver os stor livskvalitet. Det er et sted, som skal være praktisk og hyggeligt på en og samme tid, og et sted, hvor man kan dele fælles oplevelser som at lave mad, tale sammen og mødes. Det er det, vi har forsøgt at optimere i vores køkken, fortæller Lene, som helt naturligt selv har stået for indretningen af det.

En iøjnefaldende messingblok udgør køkkenøen fra Multiform Copenhagen, der som kontrast er omkranset af sorte omgivelser. Den minder om en skatkiste og understøtter køkkenets betydning for familien.

Junckers sildebensparket passer perfekt sammen med køkkenet fra Multiform.

Design: Lene Halse Hornemann Multiform Copenhagen. 
Fotograf: Mads Mogensen

 

Kategorier

  • checkKøkken
  • checkStue
  • checkSoveværelse
  • checkPrivate boliger

Arkitekt

Lene Halse Hornemann Multiform Copenhagen

Land

Danmark

Gulvtype

Sildebensgulve

Træsort

Eg

Segment

  • checkPrivate Boliger
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf