Tigermom

EASY TIGER. WE GOT THIS

​Tigermom er en helt ny og særlig restaurant i København. Interiørkonceptet blev udviklet af All That Matters, som her forklarer, hvordan de har skabt en unik atmosfære, der giver restauranten kant og får den til at skille sig ud.

Vores Vision med Tigermom var at skabe et overraskende, excentrisk og spændende rum med traditionel æstetik som grundlag kombineret med et karakteristisk, legesygt og selvstændigt udtryk med intense farver og finurlige detaljer.

Projektet er inspireret af Lisa, som er ejer Tigermom. Hendes personlighed udstråler international kant, styrke, femininitet og et moderne bud på den asiatiske kulinariske scene. Lisa havde mange forskellige idéer til rummet, hvilket gjorde det til vores opgave at samle, filtrere og kombinere hendes tanker i én sammenhængende vision.

Kontraster er nøglen
Vi havde fokus på at finde materialer, der står i kontrast til hinanden ved at vælge jordnære plastikstole, der minder om stole fra lokale street food haller, autentiske spiseoplevelser og overdådig, mønstret tapet og stoffer. Vi arbejdede inden for samme kollektioner, men anvendte forskellige farver på stofferne for at skabe variation i hvert område.

Vi lagde vægt på de små detaljer, fordi vi tror på, at det er detaljerne i et projekt, der efterlader et vedvarende indtryk på fremtidige gæster. Ved første blik ser gulvet også meget traditionelt ud, men når man kiggere nærmere, ser man det elegante heksagonmønster, som også tilfører restauranten en dekorativ feature. Dette massive trægulv er fra Junckers i træsorten Eg.

Fotograf: www.bbphotography.dk.

Kategorier

  • checkRestauranter
  • check Natklubber & Barer

Arkitekt

All That Matters

Land

Danmark

By

Copenhagen

Gulvtype

Hexparket

Træsort

Eg

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf