Lakering, oliering og rengøring af produkter af træ

Find relevant information målrettet til dig

Gulvslibere

Privatkunde

Virksomheder

Få en GRATIS prøveboks med Junckers GrundLak farver | For professionelle

Farvede trægulve med Junckers nye vandbaseret GrundLak.

Læs mere om Junckers farvede grundere og få tilsendt en gratis prøveboks.

FÅ EN GRATIS PRØVEBOKS

StøtGulvsliberne.nu er et initiativ for at holde hjulene i gang i dansk økonomi og sikre, at danske gulvslibere kommer godt igennem krisen.

Hos Junckers ser vi en tendens til, at flere og flere virksomheder, kommuner, restauranter, hoteller m.m. udnytter situationen og vælger at få renoveret deres trægulve, mens deres lokaler alligevel står tomme grundet Corona/Covid19 krisen. Vi har derfor valgt at tage initativ til dette website, således at vi kan supportere vores kunder, de professionelle gulvslibere, i en svær tid.

www.støtgulvsliberne.nu

Med sitet ønsker vi at skabe kontakt mellem potentielle kunder og professionelle gulvslibere, uanset hvilke produkter de ønsker at anvende til opgaven.

Ønskes der at blive anvendt Junckers produkter til opgaven, så står vi naturligvis til rådighed.

Pressemeddelelse

Om Junckers Træpleje

Når du vælger træpleje fra Junckers får du ikke kun et produkt til overfladebehandling og beskyttelse af trægulve.
Du får en professionel løsning baseret på erfaring fra egenproducerede massive gulve siden 1930erne samt egenproduktion af lak og olie siden 1950erne.

Junckers træplejesortiment omfatter et nøje afstemt udvalg af produkter til regelmæssig pleje, renovering eller overfladebehandling af helt nye trægulve og det betyder at vi kan levere en samlet løsning uanset opgavetype.

Vi producerer træplejeprodukter specielt udviklet til både private hjem, erhverv og sportsarealer.

Alle vores produkter er udviklet med respekt for indeklima, miljø og træ som et naturligt råmateriale. Dette garanterer størst mulig  bærerdygtighed og omtanke for de mennesker, der skal færdes på gulvene.

Junckers træplejeløsninger sikrer præcis den slidstyrke, glans eller glød, der passer til træets anvendelse og disse faktorer er medvirkende til en varig smukoverflade, lang levetid for træet og tilfredse slutbrugere.

Lad os kontakte dig

* skal udfyldes
Jeg ønsker *

Jeg forstår, at jeg ved at udfylde denne formular accepterer at modtage e-mails fra Junckers og til enhver tid kan afmelde mig. Jeg accepterer Junckers privatlivspolitik.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf