Direktørskifte i Junckers

21.04.2020

Pr. 1. maj, 2020 tiltræder Lars Gjødsbøl som CEO for F. Junckers Industrier A/S, hvor han erstatter Carsten Chabert.

Direktørskifte i Junckers

Pr. 1. maj, 2020 tiltræder Lars Gjødsbøl som CEO for F. Junckers Industrier A/S, hvor han erstatter Carsten Chabert.

Efter 20 års ansættelse på Junckers, heraf 12 år som CEO, har Carsten Chabert valgt at tiden er inde til at give stafetten videre. Carsten beholder sine aktier i selskabet, og træder ind i Junckers’ bestyrelse i forbindelse med fratrædelsen som CEO.

Carsten Chabert afløses af Lars Gjødsbøl. Lars er 49 år, bor i Snekkersten i Nordsjælland, sammen med sin kone og tre børn. Lars har gennem de seneste 16 år arbejdet i industrivirksomheden Nilfisk, heraf 14 år som en del af koncernledelsen, hvor han har bestridt en række forskellige poster. Lars udtaler om sit nye job i Junckers: ”Det er med lige dele stolthed og ydmyghed, at jeg har takket ja til at overtage rollen som CEO i Junckers. Junckers repræsenterer for mig et stykke dansk industrihistorie, som jeg ser meget frem til at engagere mig i og udvikle yderligere sammen med dens dedikerede og engagerede medarbejdere.”

Om baggrunden for sin beslutning udtaler Carsten Chabert: ”Når tidspunktet er rigtigt nu, er det fordi vi her halvandet år ind i JFK’s ejertid står overfor at skulle fastlægge en ny lang planperiode for Junckers. Da jeg samtidigt vidste, at jeg indenfor de nærmeste par år, godt vil have mere tid og energi til min familie og på sigt prøve nye udfordringer, synes jeg det var bedst for alle at tage beslutningen nu. Jeg er taknemmelig for, at have været en del af Junckers historie i de seneste 20 år, som har budt på stor afveksling i en organisation, der producerer og sælger nogle af markedets bedste produkter.”

I ejerkredsen, som Carsten Chabert fortsat vil være en del af, takker vi Carsten for den store og gode indsats han har ydet for Junckers. En indsats der har været med til at gøre det muligt at tiltrække en kapacitet som Lars Gjødsbøl til at fortsætte udviklingen af Junckers. Vi glæder os til det nye samarbejde.

Med venlig hilsen

Per Kristensen
Bestyrelsesformand

per.kristensen@jf-kapital.dk

Tilbage

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf