Falkonergårdens Gymnasium

PRISVINDENDE PROJEKT

Kategorier

  • checkArenaer & Sportshaller
  • checkIdrætshaller
  • checkBadminton
  • checkMulti-Purpose Sports Hall

Kvadratmeter

1000 m2

Arkitekt

Falko

Land

Danmark

By

København

Den multifunktionelle sportshal på Falkonergårdens Gymnasium blev i 2016 tildelt ”Store Arne” prisen for hallens smukke arkitektoniske udtryk, hvor nyt og gammelt interiør understøtter hinanden.
 
Bygningen hylder den eksisterende bygnings traditionelle værdier og er på samme tid moderne, funktionel og empatisk.
 
Fra de helt store træk og ned til mindste detalje er bygningen et overbevisende og komplet stykke arkitektur, der vidner om den arkitektoniske ihærdighed og eftertænksomhed. De anvendte materialer og den gennemtænkte plantegning vil i mange år frem være til gavn for Falkonergårdens studerende.
 
Falko arkitekterne modtog "Store Arne" for deres utrolig succesfulde projekt, der udviser en empatisk tilgang til dét at bygge på et sensitivt sted og hvor man forstår og respekterer de eksisterende omgivelser.
 
Til dette projekt er der valgt  et Junckers massivt egeparketgulv i sorteringsklassen Champion. Som underkonstruktion er der anvendt en Junckers DuoBat 120+. En type underkonstruktion, hvor det er muligt at nivellere til ønsket højde og rethed. Systemet er derfor velegnet til ujævne undergulve.  Banen er streget op med Junckers HP SportsLine.
 
Til trægulvet i området med siddepladser er der ligeledes anvendt Junckers massiv egeparket, Champion.
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf