Parketgulve

Hver en træstav i et massivt parketgulv er en lille del af naturen. Hver træstav rummer dets eget individuelle mønster og farvenuancer og grundet det store udvalg af træsorter i bl.a. bøg, eg, ask og ahorn, kan du være sikker på, at der også findes et perfekt parketgulv til netop dit hjem. Hvad end du holder af det klassiske trælook, et råt gråligt gulv eller det lette lyse gulv har vi trægulvet til dig

Med et massivt parketgulv fra Junckers kan du være sikker på, at du får et unikt gulv, der både komplimenterer dit hjem og samtidig sikrer dig et kvalitetsgulv for livet.

VÆRD AT OVERVEJE NÅR DU INDRETTER MED MASSIVE PARKETGULVE

En af trægulvets største kvaliteter er, at det aldrig går af mode. Man har bevidst benyttet træ som materiale i mere end tusinde år og til trods for, at moden skifter igen og igen, så har netop trægulve overlevet. Et klart bevis på at et trægulvs kvalitet og eksklusive design aldrig går af mode.

ET PARKETGULV MED KARAkTER 

Over tid vil et parketgulv ændre sig. Det vil udvikle dets farvenuancer og opleve et naturligt slid. Det vil tilsammen skabe en unik personlighed for dit gulv og en personlig værdi for dit hjem. Og det er netop denne slags karakter et massivt parketgulv rummer, som ikke kan købes for penge. Det kan kun opnås ved at være en del af din hverdag.

ET PARKETGULV FOR LIVET 

Smag er forskellig. Nogle foretrækker et parketgulv med patina, mens andre i højere grad værdsætter udtrykket ved et splinternyt gulv. Ens for begge gælder: Et parketgulv har brug for, at blive plejet og behandlet, hvis det skal holde sig smukt hele livet. Her kan du med fordel se vores brede udvalg af træpleje 

Et parketgulv kan også have behov for at blive slebet og hér spiller det massive træ en vigtig rolle. Et massivt parketgulv kan gentagende gange slibes til rent træ for at opnå dets originale udtryk. Denne egenskab er unik for massive trægulve.

Ligger dit fokus på komfort og et godt indeklima? Så er du af samme overbevisning som os. Med et massivt parketgulv fra Junckers tager du aktivt stilling til et sundt indeklima i hjemmet. Ved at vælge massivt træ bidrager gulvet som naturmateriale i sig selv til et godt indeklima. Samtidig er alle vores parketgulve overfladebehandlet med indeklimagodkendt træpleje, der støtter op om et sundt indeklima til dig og din familie.

ET PARKETGULV MED GULVVARME 

Drømmer du både om gulvvarme og et massivt parketgulv, men er i tvivl om hvorvidt kombinationen kan lade sig gøre? Så kan vi med stor glæde fortælle dig, at gulvvarme og massive parketgulve uden tvivl er en mulighed. Alle vores trægulve er kompatible med gulvvarme.

MASSIVE TRÆGULVE ET BÆREDYGTIGT VALG

Junckers trægulve er ikke blot smukke at kigge på, de efterlader også en god samvittighed. Udover at Junckers trægulve er produceret ansvarsfuldt, med omtanke for miljøet og via ansvarligt skovbrug, er valget af et trægulv, så naturligt et valg, som det næsten kan blive.

Et massivt trægulv fra Junckers er produceret af 100 % hårdttræ. Der er ikke gemt mellemliggende lag i gulvet, hvor hårdttræ er erstattet af sammenlimede alternative materialer. Det betyder, at man får et 100 % naturligt materiale, der ældes med ynde og som kan anvendes i flere generationer, da trægulvet kan slibes og vedligeholdes mange gange.

Book møde i showroom

Bliv inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige
vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores
mange projekter.

Se projekter

Gå til vores online showroom

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf