Turow Zgorzelec

EN HAL TIL BÅDE SPORT OG KONCERTER

Denne sportshal er hjemmebane for den polske basketball klub Turow Zgorzelec, men anvendes også til koncerter og udstillinger.
 
Turów Zgorzelec er et polsk professionelt basketball hold. Holdet spiller i den polske liga (PLK), VTB United League og Euroleague.
 
Der blev valgt en Junckers løsning, fordi denne gulvtype har alle de nødvendige sportstekniske egenskaber, der understøtter spillet og beskytter spilleren mod skader. Denne løsning er i fuld overensstemmelse med den europæiske sportsnorm EN 14904 og godkendt af FIBA, Det Internationale Basketball Forbund.
 
Sportshallen indeholder 2 baner. I den største hal er installeret et demontabelt massivt bøgeparketgulv A4. Denne løsning blev valgt på baggrund af et ønske om hurtigt at kunne installere og demontere gulvet. Banestørrelse 1.063 m².
 
I den anden hal er der installeret et Junckers massivt parketgulv i Bøg. Som underkonstruktion er der anvendt en Junckers UnoBat 62+. En type underkonstruktion, hvor det er muligt at nivellere til ønsket højde og rethed. Systemet er derfor velegnet til ujævne undergulve. Banestørrelse 645 m².
 
Begge gulvtyper er valgt fordi træsortens lyse farve fremstår klar og tydelig på TV.
 
Banen er streget op med Junckers linjemarkeringslak HP SportsLine

Kategorier

  • checkArenaer & Sportshaller
  • checkBasketball

Kvadratmeter

1708 m2

Land

Polen

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf