The Silo

SPETAKULÆRE LEJLIGHEDER I 'SILOEN'
Den gamle silo, med det efterhånden kendte slogan ”HVA DRIKKER MØLR”, er blevet transformeret til 38 unikke lejligheder, hvor den velkendte identitet er bibeholdt, men samtidigt fremstår den som et helt nyt vartegn for Nordhavnen.
 
Den store silo, der knejsede sig op over Nordhavnen, var områdets største industribygning. På mange områder havde det været lettest at rive den enorme silo ned for så at bygge noget nyt op fra grunden. Men siloen var et vigtigt vartegn for området, og den fortalte en vigtig historie om Nordhavnens industrielle fortid.
 
Spektakulære rum
De særlige krav til opbevaring og behandling af korn har resulteret i nogle helt særlige rum, hvor blandt andet den eksisterende rumhøjde er bevaret etage for etage, og af den grund varierer meget
I de 38 lejligheder, siloen huser, har man minimum 3,5 m til loftet, hvoraf nogle rum, som eksempelvis den såkaldte Katedral i toppen af siloen, har en imponerende loftshøjde på 8 m. Samtidig er der mange steder bevaret den rå beton indvendigt, så man også her kan fornemme den gamle industribygning. Den historiske struktur er bevaret, så hver lejlighed og hvert eneste rum, er unikt.
 
Junckers Egeplank
I 3 af de 38 lejligheder er der installeret den eksklusive brede Boulevard plankegulve fra Junckers i træsorten Eg. Gulvet er limet til undergulvet og derefter behandlet med hvid Gulvolie on-site.

Kategorier

  • checkPrivate boliger

Kvadratmeter

700 m2

Arkitekt

COBE and NRE Denmark

Land

Danmark

By

København

Gulvtype

Plankegulve

Træsort

Eg Boulevard

Segment

  • checkPrivate Boliger
  • checkFlerfamilie Boliger
  • checkErhverv
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf