Plankegulv

Et massivt plankegulv er et fantastisk syn. De lange, brede planker med alle deres naturlige detaljer tilfører ethvert rum en beroligende elegance og et tidsløst udtryk.

Skal det være virkelig lækkert skal du vælge MASSIVE PLANKEGULVE

Plankegulve udtrykker en stil og klasse der ser helt fortryllende ud i alle rum. Et massivt plankegulv er en investering, som øger værdien af din bolig. Men først og fremmest skal det være en gevinst at se på og leve med. Give glæde uden at det kræver den store opmærksomhed. Kontakt Junckers hvis du vil have råd og vejledning til et sikkert og trygt valg.

ET plankegulv FOR LIVET 

Junckers massive trægulve leveres altid overfladebehandlet og med den rigtige gulvpleje betyder, at du kan holde dit Junckers trægulv pænt i mange år, med en minimal indsats. Det vigtigste råd er at sørge for, trægulvet altid er godt beskyttet af en slidstærk overfladebehandling.

indeklima

Ligger dit fokus på komfort og et godt indeklima? Så er du af samme overbevisning som os. Med et massivt plankegulv fra Junckers tager du aktivt stilling til et sundt indeklima i hjemmet. Ved at vælge massivt træ bidrager gulvet som naturmateriale i sig selv til et godt indeklima. Samtidig er alle vores plankegulve overfladebehandlet med indeklimagodkendt træpleje, der støtter op om et sundt indeklima til dig og din familie.

Kan man have gulvvarme under sit massive trægulv?

Ja, det kan udmærket lade sig gøre at installere gulvvarme under sine massive trægulve. Det er dog vigtigt at følge vores lægningsvejledninger samt de anbefalinger, som leverandøren af gulvvarmesystemet har givet.

Bliv inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige
vægfarver og gulve. Du kan også søge inspiration fra vores
mange projekter.

Se projekter

Gå til vores online showroom

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf