Grå trægulve hitter

Grå trægulve bliver mere og mere populære – det er en af de mest efterspurgte farver - og med rette. Grå er en alsidig farve, der findes i både kolde og varme nuancer. Det er også en neutral farve, hvilket betyder, at mulighederne er uendelige. Vi elsker denne moderne tidløse klassiker, og det tror vi også, at du vil!

Et gråt trægulv kan bruges som et grundlag for utallige indretningsstile for at opnå både diskrete og dristige looks. Da grå er en neutral farve, fungerer den godt sammen med næste alle andre farver, hvilket gør den til en af de nemmeste farver at kombinere. Alene af den grund er grå kommet for at blive!

Et lysegråt massivt trægulv vil få rummet til at føles større, da det reflekterer det naturlige lys, mens et mørkere trægulv vil tilføre varme til rummet og visuelt gør boligarealet mindre.

Et massivt trægulv er en tidløs klassiker, og tilføjer en hyggelig atmosfære i hjemmet. Derudover passer det perfekt ind i enhver boligindretningsstil. Junckers massive trægulve har gode isolerende egenskaber og er derfor også velegnede til gulvvarme.

Junckers grå massive trægulve bevarer den naturlige karakter der er forbundet med massivt træ og de strukturelle mønstre fremhæves kun. Vores trægulve spænder fra meget lys, næsten hvid, til den mørkere drivtømmergrå med nistre af guld og sølv.

Junckers massive trægulve leveres overfladebehandlet fra fabrikken. Dette betyder at trægulvet er klar til at gå på, så snart det er installeret, det kræver ingen tidskrævende behandling.

Filtrér produkter 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf