Eg - Hexparket

Eg Hexparket - Dansk design og håndværk

Egetræet har en varm og gylden glød med en spændende årestruktur, og får med tiden et meget autentisk udtryk. Slidstærkt og meget velegnet som trægulv.

Med et egetræsgulv formet som en heksagon, har vi skabt et udtryk baseret på naturens egne perfekte mønster.

Produceret af massivt træ, er Junckers Hexparket et tydeligt bevis på den mangeårige tradition for kvalitet og håndværk.

Find forhandler

Vælg trægulvets udseende:

Harmony

Denne sortering har et naturligt udseende med synlig farve- og strukturvariation mellem de enkelte fliser. Lysere farvetoner ses langs åretegninger og i veddet. Mellemstore knaster og naturlige fine revner kommer i nogen grad til udtryk. Tykkelse x Bredde
20,5mm × 370mm

Overflader
Ubehandlet

Download

Inspirationskatalog

Produktprogram

Hexparket

Style Chart - Eg Hexparket

Tekniske dokumenter

B 12.0
Massivt trægulv
Produkt Information

C 12.0
HexParket
Lægningsvejledning

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

Hos Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 neutral virksomhed. Samtidig er alle vores trægulve og udvalgte træpleje-produkter forsynet med indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Velegnet til gulvvarme

Få frihed til at designe med gulvvarme – den økonomiske og elegante løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers massive trægulv.

Læs mere

Nem installering

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

* skal udfyldes
Jeg ønsker *
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf