Mørke trægulve

Skab et dramatisk look med mørke trægulve

Hvis mørke trægulve har fanget din opmærksomhed, er du ikke alene. Mørke trægulve er fantastiske og ser aldrig ud til at gå af mode - mørke trægulve tifører en fornemmelse af sofistikation og luksus til indretningen, samtidig med de bidrager til et moderne og elegant udtryk. Design dit næste projekt med mørke trægulve.

noget gammelt, noget nyt…

Indretningsarkitekter kombinerer velkendte møbler med de senste designs, farver og teksturer for at skabe det eftertragtede udtryk af "komfortabel luksus". En velbevaret designhemmelighed er at inkludere et mørkere element i rummet for at skabe stabilitet og forankring. Et mørkt trægulv kan være den idelle fundamentale base.

et mørkt trægulv skaber kontrast

Hvis du elsker farverigt interiør, kan du overveje et mørkt trægulv. Både lyse og lette farver "popper", når de sættes sammen med et mørkt gulv, og vores mørke egetræsgulve fungerer med næsten alle farver.

Dobbet op på det mørke

Vær ikke bange for at parre mørkt med mørkt. Mørke trægulve kombineret med vægge og møbler i mørke farver skaber en ægte luksusfornemmelse og viser stor selvtillid.

Filtrér produkter 

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf