Eg Nordic - Parketgulv

Eg er en løvtræsort, der kendetegnes ved at være slidstærk og derfor meget velegnet til gulv.

 
Træet har en varm og gylden glød med en spændende årestruktur, og får med tiden et meget autentisk udtryk. Eg Nordic fremstår med en let hvidtonet overflade, der giver gulvet et lyst nordisk udseende. 
 
Denne gulvtype tilbydes også med skibsfuge. Den sorte liste leveres monteret på de enkelte brædder, hvilket tilfører gulvet et maritimt udseende.
Få et tilbud eller vareprøve Find forhandler KØB EG NORDIC PARKETGULV ONLINE

Vælg trægulvets udseende:

Classic

Denne sortering har et ensartet udseende med nogen farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Lysere farvetoner langs åretegninger og i veddet ses kun i begrænset omfang. Enkelte små knaster og naturlige fine revner kan forekomme.Tykkelse x Bredde
14mm × 129mm
22mm × 129mm

Overflader
Ultramat lak

Harmony

Denne sortering har et naturligt udseende med mere udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Lysere farvetoner ses langs åretegninger og i veddet. Mellemstore knaster og naturlige fine revner kommer i nogen grad til udtryk. Kitning af knaster, revner og små huller foretages fra fabrik med ensfarvet kit.Tykkelse x Bredde
14mm × 129mm
22mm × 129mm

Overflader
Ultramat lak

Variation

Denne sortering har et rustikt udseende med meget udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Store områder med lyse farvetoner ses langs åretegninger og i veddet. En del små og store knaster samt naturlige fine revner forekommer. Kitning af knaster, revner og små huller er i videst mulig omfang foretaget fra fabrik med ensfarvet kit.Tykkelse x Bredde
14mm × 129mm
22mm × 129mm

Overflader
Ultramat lak

Bliv Inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige vægfarver og gulve.

Tekniske dokumenter

B 3.0
14 mm massive parketgulve
Produktinformation

B 2.0
22 mm massive parketgulve
Produkt Information

H 2.0
Lister
Produkt Information

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

Hos Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 neutral virksomhed. Samtidig er alle vores trægulve og udvalgte træpleje-produkter forsynet med indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Velegnet til gulvvarme

Få frihed til at designe med gulvvarme – den økonomiske og elegante løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers massive trægulv.

Læs mere

Nem installering

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

* skal udfyldes
Jeg ønsker *
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf