SILDEBENSGULVE: ALT I SILDEBENSPARKET OG SILDEBENSPLANK

Med sildebensgulve fra Junckers går design og kvalitet op i en højere enhed

Sildebensgulvet er et klassisk og tidløst gulvvalg, der trods sin mangeårige historie er mere populær end nogensinde.


EN EVIGHED AF ELEGANCE OG FUNKTIONALITET

Sildebensgulve har eksisteret siden 1600-tallet. De har altid symboliseret det samme; elegance og funktionalitet

I det gamle Rom brolagde man vejene i et sildebensmønster, fordi mønsteret hjalp til at absorbere trykket fra den tunge trafik. I 1600-tallet flyttede sildebensparket ind i de finere franske stuer og blev et symbol på status og elegance. 

Et sildebensgulv fra Junckers bygger videre på historien forbundet med sildebensmønsteret. Vi har et bredt sortiment, der indeholder traditionelt sildebensparket, et moderne dobbelt sildebensparket og det ekstravaganta sildebensplankegulv. Fælles for dem alle er, at elegance og funktionalitet er i højsædet, så du får et smukt kvalitetsgulv, du vil glæde dig over i mange år frem.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM ET SILDEBENSGULV

Ja, alle Junckers massive trægulve, herunder sildebensparket og -plank, er velegnede til brug sammen med gulvvarme. Gulvvarme kommer i flere variationer, og du kan finde vores guide til lægning ovenpå de forskellige gulvvarmesystemer herunder:

Værd at vide om gulvvarme

Et sildebensgulv fra Junckers lægges ved fuldlimning. Ved at anvende limning, forstærkes både fornemmelsen og lyden af massivt træ. Metoden er særligt velegnet til store, åbne områder, hvor formålet er at minimere støj.

Læs mere om limningssystemet

Junckers’ sildebensgulve er ligesom vores andre trægulve – de holder længe og kræver meget lidt vedligeholdelse. Et lakeret eller olieret sildebensgulv behøver sjældent ny overfladebehandling ved almindelig brug.

Læs mere om rengøring og pleje af trægulve

Design dit drømmehjem vores rumdesigner. Her kan du lege med forskellige rum, farver på vægge og selvfølgelig skifte mellem vores mange massive trægulve.

Prøv rumdesigneren

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf