Rengøring og pleje af trægulve

En af fordelene ved Junckers trægulve er, at den regelmæssige rengøring og vedligeholdelse er meget enkel og det betyder, at din investering forbliver smuk og funktionel i hele gulvets levetid.

Junckers træplejesortiment omfatter et nøje afstemt udvalg af produkter til regelmæssig pleje og vedligeholdelse og det betyder at vi kan levere en samlet løsning uanset opgavetype. Vi producerer træplejeprodukter specielt udviklet til trægulve til både private hjem, erhverv og sportsarealer.

DAGLIG RENGØRING

Den daglige rengøring klares let med en fejning eller støvsugning evt. suppleret med en gulvvask udført med en hårdt opvredet klud eller moppe.

REGELMÆSSIG PLEJE

Et lakeret eller olieret trægulv behøver sjældent en helt ny overfladebehandling ved almindelig brug, men over tid vil der opstå et let slid og småridser i overfladen. I de tilfælde kan du give gulvet en genopfriskning med et af vores plejeprodukter.

Sådan rengør du dit trægulv

Hvordan du bør rengøre dit trægulv, afhænger af overfladebehandlingen. Se her vores råd og vejledning til de forskellige typer gulvoverflader. 

RENGØRING AF LAKEREDE TRÆGULVE

RENGØRING AF OLIEREDE TRÆGULVE

RENGØRING AF SÆBEBEHANDLEDE TRÆGULVE

RENGØRING OG PLEJE AF LUDBEHANDLEDE TRÆGULVE

Sådan plejer du dit trægulv

Hvordan du bør pleje dit trægulv, afhænger af overfladebehandlingen. Se her vores råd og vejledning til de forskellige typer gulvoverflader. 

PLEJE AF ET LAKERET TRÆGULV

PLEJE AF ET OLIERET TRÆGULV

PLEJE OG RENGØRING AF ET SÆBEBEHANDLET TRÆGULV

PLEJE OG RENGØRING AF ET LUDBEHANDLET TRÆGULV

Junckers træpleje - kvalitetsprodukter til dit trægulv

Se vores fulde sortiment af træpleje - alt du skal bruge til dit massive trægulv. 

Eller find din nærmeste Junckers træpleje forhandler

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf