Marlborough Primary School

ET PRISVINDENDE BYGGERI

Til den prisvindende multifunktionelle bygning, Marlborough Primary School, specificerede Arkitekten Dixon Jones et 600 m² massivt egetræsgulv. 

Ambitionen om at skabe en grundskole, der var meget større end den oprindelige viktorianske bygning på det eksisterende site, udfordrede Dixon Jones til at designe en skole, hvor undervisningslokalerne indrammer bygningens tagterrasser. 

Med børnehaver placeret i stueetagen, rykker de langsomt opad gennem bygningen i takt med, at børnene rykker op fra en klasse til den næste.

Skolens store atrium samt fællesområde er oplyst af et naturligt lysindfald fra to centrale ovenlysvinduer og i disse lokaler ligger Junckers brede Boulevard egetræsplanker, hvilket giver et naturligt, forenende udtryk. 
Junckers' FSC®- og PEFC™-certificerede gulve er et holdbart, langvarigt valg med lave livscyklusomkostninger. Gulvene er lavet af massivt træ og kan derfor slibes og genbehandles flere gange uden at miste dets flotte udseende eller ydeevne. Et ideelt valg til en blomstrende grundskole.

Kategorier

  • checkOffentlige Bygninger

Kvadratmeter

600 m2

Arkitekt

Dixon Jones

Contractor

Mace and joinery contractor Swift Crafted

Land

Storbritannien

By

London

Gulvtype

Plankegulve

Træsort

Eg Boulevard

Segment

  • checkErhverv
keyboard_arrow_uppicture_as_pdf