Renoveret villa fra 60'erne

ORIGINAL 60'ER VILLA MØDER NUTIDENS ARKITEKTUR

Villaen på 255 kvadratmeter, ligger på sydsiden af Aabenraa fjord og er opført i 1965 – dengang hvor der ikke blev gået på kompromis med kvalitet og gedigent håndværk.

Huset havde kun haft én ejer og var velholdt, men trængte til en større renovering da indretningen var dårlig og utidssvarende.

Målet med renoveringen var at bevare arkitekturen der prægede 60´er villaerne, og samtidig skabe en åben

og imødekommende villa med store vinduespartier der underbygger lysindfaldet og inviterer fjorden helt indenfor.

I hele entréen, køkken/alrum og opholdsstuen er der lagt det smukkeste sildebensparket i træsorten Eg fra Junckers, som understreger boligens klassiske udtryk.

Kategorier

  • checkStue
  • checkPrivate boliger

Kvadratmeter

255 m2

Arkitekt

Kiradesign

Land

Danmark

By

Aabenraa

Gulvtype

Sildebensgulve

Træsort

Eg

Segment

  • checkPrivate Boliger
keyboard_arrow_up



picture_as_pdf