The Sage

4 HALLER MED FANTASTISK AKUSTIK
Arkitekterne Foster & Partners har specificeret Junckers massive trægulve til fire separate haller i ”Sage” bygningen i Gateshead, UK. Anerkendt som en betydningsfuld arkitektonisk bedrift, dominerer denne skelsættende bygning Tyneside Skyline og indeholder verdensklasse musik- og underholdningsfaciliteter.
 
Junckers massive trægulve fremstår med et exceptionelt udtryk i hal 1, et 1700 sæders auditorium specielt designet til at levere lyd med en fantastisk akustik.
 
Det 22mm Askegulv Classic er installeret i 2 forskellige læggeretninger, en udfordring, som arkitekterne, de akustiske ingeniører, gulventreprenørerne Watson Brook og Junckers Teknisk hold samarbejdede om med stor succes.
 
Hall 2, et auditorium med plads 400 personer siddende i rundkreds om de sceneoptrædende, har et dramatisk sortolieret bøgegulv, som også spiller en stor rolle i de akustiske fortræffeligheder.
 
Yderligere to Junckers massive trægulve er installeret: Ask Classic i bygningens 'Northern Rock' øvelokale og Eg Classic i underholdningsværelset 'Barbour', et af mange multi-funktionelle offentlige rum i dette bemærkelsesværdige kompleks.

Kategorier

  • checkTeatre & Koncertsale

Kvadratmeter

1100 m2

Arkitekt

Foster and Partners

Contractor

Watson Brooks

Land

Storbritannien

By

Gateshead

Gulvtype

Parketgulve

Træsort

Bøg,Ask

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf